alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballsko for barn

 
[60]
1 / 2
Sideav 2

Fotballsko for barn fra adidas: Perfekt for kommende stjerner

Små fotballentusiaster kan trene i full komfort med høytytende, slitesterke og stilige fotballsko for barn fra adidas. Det kan lønne seg å investere i gode fotballsko for småbarn og større barn så snart poden viser interesse og begynner å trene, ettersom gode sko kan løfte spillegleden til et helt nytt nivå. De avanserte egenskapene og funksjonene bidrar blant annet til bedre gripeevne, og de spesielle sålene lar barna suse av sted på forskjellige underlag med full kontroll. Skoene fås i mange forskjellige størrelser, og vi anbefaler at du velger noen som passer her og nå. Ikke fall for fristelsen med å kjøpe sko som er litt store, ettersom det kan ha negative innvirkninger på både løping og kontrollen over ballen. Det kan igjen føre til dårlige opplevelser, og det er viktig å holde motivasjonen for å spille oppe for at barna skal kose seg.

Fotballsko til junior av topp kvalitet

Det er viktig å velge fotballsko for barn som sitter godt om foten og er tilpasset spillestil og underlag. Hvis du ønsker ekstra støtte rundt ankelen, velg gjerne modeller med Sockfit for god stabilitet. Denne sokkelignende konstruksjonen former seg rundt foten til barnet. Det finnes også lave modeller med stram passform som er skapt for eksplosiv fart. Tenk også over hvilke knotter skoen har. Velg Firm Ground (FG) til naturlig gress, AG (Artificial Grass) til kunstgress og TF (Turf Football) til grus. Hvis gressbanen er veldig myk, anbefaler vi å bruke SG-knotter (Soft Ground). Dersom du spiller på forskjellig underlag, kan det lønne seg å ha flere junior fotballsko å velge mellom. Det finnes egne fotballsko til deg som spiller innendørs. Disse har ikke knotter, slik at gulvet ikke blir skadet eller ødelagt. Sålen er dessuten designet for å gi deg god kontakt med gulvet, og mange har god demping for bedre komfort.