alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko til barn

 
[84]
Har barna oppdaget lidenskapen for fotball? Med adidas fotballsko til barn får de minste den samme kvaliteten som elitespillerne. I et bredt utvalg finner du den rette skoen for små føtter.
1 / 2
Sideav 2

Fotballsko til barn med rett grep

Med en gripeevne ulikt alt annet lar fotballskoene til barn de minste gi full gass i spill og på trening. Enten det er på kunstgress eller annet underlag, så finner du skoene som gir det rette grepet på banen. Videre vil fotballsko til barn bringe med seg de samme gode tekniske løsningene som adidas gir til elitespillerne, med pusteegenskaper og en form som bringer komforten til nye høyder. Slik får de mindre i familien mulighet for å suse avgårde mot mål, drible som en proff og takle alt som kommer deres vei på banen.

Full frihet til toppen av spill med barnefotballsko

Både forskjellige størrelser og passformer gjør at du kan du finne de fotballskoene til barn som er aller best på deres fot. Med komforten på plass og godt grep på underlaget er de klare for full ytelse og fri bevegelse på både kampdagen og trening. Med knotter for naturlig gress, kunstgress og til og med grus, så er de sikret eksplosiv kraft. Det eneste som gjenstår er stilen på skoen fra adidas, som for eksempel viser hvilken eliteklubb barnet heier på. Med barnefotballsko får barna en kombinasjon av slitesterke materialer, komfort og grep.

Komfort og stil på kampdag og trening

La også de minste få glede seg over designvalgene når de skal velge fotballsko. Med en rekke stilige farger og utforminger, finner barna sko som passer deres temperament og gir trening og kampdag et ekstra kick. Enten de ønsker det litt nedtonede eller det mer selvsikre, så gir design, gode materialer og tekniske egenskaper i adidas sine fotballsko til barn de beste forutsetninger for ballglede og frihet på banen.