alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

FIFA fotball-VM

 
[445]
Campus 80s Sko
Gazelle Sko
NMD_R1 Sko
Tyskland 22 Authentic Hjemmetrøye
Tyskland 22 Long Sleeve Hjemmetrøye
Tyskland 22 Bortetrøye
Tyskland 22 Hjemmetrøye
Spania 22 Hjemmetrøye
Spania 22 Bortetrøye
Spania 22 Long Sleeve Hjemmetrøye
Spania 22 Authentic Bortetrøye
Belgia 22 Hjemmetrøye
Belgia 22 Bortetrøye
Argentina Tiro 23 Game Day Pre-Match Trøye
Argentina Icon 3/4 Trøye
Mexico Tiro 23 Game Day Pre-Match Trøye
Mexico Pre-Match trøye
Japan 22 Special Pack Authentic Trøye
Japan Tiro 23 Game Day Pre-Match Trøye
Al Rihla Treningsball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla Pro Ball
Superstar Sko
Designed for Training T-skjorte
Adizero Ubersonic 4 Tennis Sko
Beckenbauer Treningsjakke
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-skjorte
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-skjorte
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-skjorte
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Genser
Beckenbauer Treningsbukse
Tyskland Lifestyler Fleecejakke
Adilette Sandaler
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Caps
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-skjorte
OE GYM SACK
Gazelle Sko
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven Jakke
Spania Hettegenser
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Poloskjorte
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven Jakke
Spania Skjerf
1 / 10
Sideav 10

adidas, et hjem for VM-utstyr

Er du klar for årets fotballeventyr? I 2022 spilles fotball-VM i Qatar og adidas’ al-Rihla er turneringens offisielle ball. «al Rihla» betyr reise og den symboliserer nye muligheter, for alle spillerne men også for alle oss som ser på fra sidelinjen. La fotball-VM 2022 bli en reise også for deg. La al-Rihla åpne nye muligheter som du også tar del i – en ny start, en ny drøm, et nytt mål. Hos adidas finner du offisielle VM 2022-drakter, utstyr og tilbehør laget for å hjelpe alle som vil å gripe denne sjansen til å skape nye muligheter, til å bryte nye grenser og til å drømme om nye høyder, uansett hvem du er. Det starter med deg – i 2022. Før avspark er alle like, stillingen er 0-0.

Gjør deg klar for fotball VM med adidas

VM i fotball er et eventyr, en reise, en verden av muligheter som åpner seg for alle som vil være med. For de som vil gripe sjansen til å gjøre noe, bli med på noe nytt, utvikle seg selv og sitt eget potensiale. Sport kan endre liv. Ingenting er umulig. adidas hegner om denne idéen, denne kjernen i hva VM i fotball er og betyr. adidas skaper klær, fotballsko, baller og drakter som følger deg på reisen og hjelper deg å nå målene og drømmene dine, uansett hvem du er og hvor du er. Smak på spenningen du også ved å tre inn i ditt lags offisielle landslagsdrakt før avspark – uansett om du ser kampen fra tribunen eller fra sofaen hjemme – eller kanskje på kafé med andre tilhengere. Kjenn forskjellen når du trekker på deg fotballskoene som er som skapt for deg. Spill med hevet hode og stolt blikk i adidas sportshijaber. Sport er for alle, fotball er for alle, eventyret fotball VM er for alle. Bli med på den eventyrlige reisen som fotball-VM er og la drømmen din bli til virkelighet.