alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barneklær

 
[1192]

Søte og behagelige barneklær av høy kvalitet

adidas har lenge vært et naturlig valg for treningsklær så vel som hverdagsklær. Det tidløse, avslappede designet med den ikoniske logoen er lett å kjenne igjen på treningssentre, i marka og i hverdagen ellers. Det er også et populært valg når det kommer til barneklær, og vi har et bredt utvalg av plagg i ulike kategorier for forskjellige aldersgrupper. Vi har klær til din nyfødte baby, til småbarn opptil fire år, større barn opptil åtte år og ungdom opptil 16 år. Vi har ulike plagg til gutt og jente, men også mange plagg som er populære blant begge kjønn i nøytrale farger som grønt, hvitt og svart. Her finner du alt fra t-skjorter og trøyer til shorts og bukser. Vi har også annet barnetøy som treningsdresser og fotballdrakter til den neste treningsøkten eller fotballtreningen. Svømmetøy fra adidas er perfekt for svømmetreningen eller bare til den neste badeferien dere skal på.

Barneklær til både hverdagen og idrett

Barneklær fra adidas passer til all slags aktivitet og sport. Uansett om barnet ditt driver med fotball, svømming eller tennis, vil du finne det perfekte antrekket i barnekolleksjonen til adidas. Det vi elsker med disse klærne er at de er like fine på treningsbanen som utenfor. Spreke farger, stilige mønstre og ikoniske kjennetegn gjør at plaggene er enkle å kombinere med annet tøy – eller med hverandre. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige overdeler og underdeler, slik at barnet ditt har noe som passer til enhver anledning. Klassiske t-skjorter i behagelig stoff er et must i garderoben, og stilige treningsdresser og hettegensere gjør at man føler seg ekstra fin uansett hvor man er. Barneklær fra adidas produseres i materialer av høy kvalitet som gjør at de varer lenge, og de kan brukes av søsken eller andre små når den opprinnelige eieren vokser ut av dem.