alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballdrakter til barn

 
[162]
1 / 4
Sideav 4

Finn rette løsninger med fotballdrakter til barn

Med adidas sitt utvalg av fotballdrakter til barn kan de minste både støtte opp om sitt lag, og nyte av de samme gode tekniske løsningene som heltene sine. Med materialer som transporterer vekk fukt og puster godt, er trøyene et utmerket valg for både fritid og trening. Shortser med elastisk midje som sitter godt og en komfortabel hals i trøya, gjør at timer med løp og ballspill blir til rene leken. Både for de minste og de litt større barna.

Barns fotballdrakter gir fremtidshåp

Med utvalget av barns fotballdrakter hos adidas kan dere lett finne frem til en trøye som passer. Med mer eller mindre en ren kopi av favorittlagets egen drakt gir fotballdrakter til barn de samme fordelene og den samme komforten til barna som til de voksne og proffe. Men, med en forskjell: Ofte er trøya litt løsere, så barna er ekstra komfortable i fotballdrakter til barn. Her får du både de ikoniske logoer og farger, og også den samme høye kvaliteten med de siste teknologiske innovasjonene for fotball. Alt i en pakke som er både slitesterk og selvsagt beregnet for harde tak på banen.

Trening, fritid og utfoldelse

Med lett egenvekt, uslåelig passform og selvtilliten i logoen er fort de ulike fotballdraktene til barn hverdagsfavoritten så vel som treningsfavoritten. Her får du lette materialer som passer perfekt i varmen, både til fritid og trening. I barns fotballdrakter er det åpnet for å la de minste delta i fotballgleden, i fullkommen komfort og stil. La de små velge sin favoritt, og hei på dem hele veien. Det starter jo i det små, før det blir stort.