alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballdrakter til barn

 
[147]

Med emblemet til favorittlaget og den gode kvaliteten i materialvalg og design gjør fotballdrakter til barn treningen enda bedre. De kan heie på favorittlaget og drible seg gjennom motstanderne med rett trøye på.

Ajax Amsterdam 22/23 hjemmedrakt, baby
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, mini
Arsenal 22/23 Tredjedrakt, mini
Leicester City FC 22/23 Hjemmetrøye
Arsenal 22/23 Home Minidrakt
Manchester United 22/23 Hjemmetrøye
Arsenal 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Olympique Lyonnais 22/23 Hjemmedrakt, mini
Ajax Amsterdam 22/23 Hjemmedrakt, mini
FC Bayern 22/23 Hjemmedrakt, mini
Celtic FC 22/23 Tredjedrakt, mini
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Manchester United Pre-Match Trøye
Ajax Amsterdam 22/23 Bortetrøye
Juventus 22/23 Bortetrøye
Juventus 22/23 Hjemmetrøye
FC Bayern 22/23 Hjemmetrøye
Condivo 22 Trøye
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
Mo Salah Trøye
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Hjemmetrøye
Arsenal 22/23 Hjemmetrøye
Entrada 22 trøye
Entrada 22 trøye
Ajax Amsterdam 22/23 Hjemmetrøye
Arsenal Condivo 22 Training Trøye
Argentina 22 Hjemmetrøye
Arsenal Condivo 22 Training Trøye
Real Madrid Condivo 22 Training Trøye
Real Madrid 22/23 Home Goalkeeper Trøye
Tiro 21 Treningstrøye
Juventus Pre-Match Trøye
Celtic FC 22/23 Hjemmetrøye
Condivo 22 Match Day trøye
Arsenal 22/23 Long Sleeve Hjemmetrøye
Celtic FC 21/22 Hjemmetrøye
Tiro Essentials Trøye
Condivo 22 Match Day trøye
Celtic FC 22/23 Tredjedrakt, baby
Celtic FC 22/23 Tredjetrøye
Condivo 22 Trøye
1 / 4
Sideav 4

Finn rette løsninger med fotballdrakter til barn

Med adidas sitt utvalg av fotballdrakter til barn kan de minste både støtte opp om sitt lag, og nyte av de samme gode tekniske løsningene som heltene sine. Med materialer som transporterer vekk fukt og puster godt, er trøyene et utmerket valg for både fritid og trening. Shortser med elastisk midje som sitter godt og en komfortabel hals i trøya, gjør at timer med løp og ballspill blir til rene leken. Både for de minste og de litt større barna.

Barns fotballdrakter gir fremtidshåp

Med utvalget av barns fotballdrakter hos adidas kan dere lett finne frem til en trøye som passer. Med mer eller mindre en ren kopi av favorittlagets egen drakt gir fotballdrakter til barn de samme fordelene og den samme komforten til barna som til de voksne og proffe. Men, med en forskjell: Ofte er trøya litt løsere, så barna er ekstra komfortable i fotballdrakter til barn. Her får du både de ikoniske logoer og farger, og også den samme høye kvaliteten med de siste teknologiske innovasjonene for fotball. Alt i en pakke som er både slitesterk og selvsagt beregnet for harde tak på banen.

Trening, fritid og utfoldelse

Med lett egenvekt, uslåelig passform og selvtilliten i logoen er fort de ulike fotballdraktene til barn hverdagsfavoritten så vel som treningsfavoritten. Her får du lette materialer som passer perfekt i varmen, både til fritid og trening. I barns fotballdrakter er det åpnet for å la de minste delta i fotballgleden, i fullkommen komfort og stil. La de små velge sin favoritt, og hei på dem hele veien. Det starter jo i det små, før det blir stort.