alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotballdrakter til barn

 
[206]
Gutter / Jenter
Pris
kr129 - kr729
129729
1 / 5
Sideav 5

Vis frem favorittlaget med fotballdrakter til barn

Ikke bare kan barna gi sitt beste på trening i full komfort, men fotballdrakter til barn fra adidas prydes med emblem til mange populære fotballag verden over. Dermed kan barna vise verden hvilket fotballag de synes er best. Vi har shorts, sokker og fotballtrøyer til barn i fukttransporterende og pustende materialer som kan brukes både på trening og på fritiden. Plaggene føles lette og behagelige ut hele dagen lang.

Stort utvalg av superkule fotballtrøyer til barn

Fotballskjorter til barn er ikke bare et praktisk plagg som du må ha til trening. Trøyene er svært populære blant små fotballentusiaster, og de bruker dem gjerne på skolen og ellers i hverdagen også. Trøyene har som regel en løsere passform enn det standard kampdrakter på toppnivå har, og barna får derfor god bevegelsesfrihet og føler seg komfortable i dem. Det er mulig å kjøpe drakter som lages av resirkulert polyester. Dette er et godt valg for både deg og for miljøet, og du bidrar til å redusere svinn ved å velge disse fotballdraktene til barna.

Fotballshorts til barn er perfekt på trening

Velger du fotballdrakter til barn som inkluderer shorts, så har du et komplett antrekk til trening. Shortsene har et elastisk liv som sitter godt, og en behagelig passform, slik at de små fotballspillerne fritt kan løpe etter ballen. Shortsene produseres av et lett materiale som fint kan brukes på varme sommerdager også. Draktene fås med både Trefoil-emblem og emblemet til forskjellige fotballag.

Den perfekte gaven til fotballinteresserte barn

Det kule med disse skjortene, er at mange har plass på ryggen til trykk. Du kan derfor ta dem med til en lokal butikk som tilbyr trykk og profilering for å få navnet til barnas favorittspiller på ryggen. Det er vanskelig å tenke seg at fotballinteresserte barn ikke blir glade for å få en sånn gave på bursdagen sin eller til jul.