alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballtrøyer

 
[555]
Vis din tilhørighet med fotballtrøyer fra adidas. Her finner du skjortene til en rekke ulike lag, og også nøytrale varianter som rett og slett viser at denne idretten er der du hører hjemme.
1 / 12
Sideav 12

Vis personlighet med fotballtrøyer fra adidas

Hvis du trenger litt ekstra inspirasjon, finner du lett fotballtrøyer fra adidas som representerer favorittlaget ditt. Å vise tilhørighet har aldri vært enklere. Er du heller på leting etter en trøye som rett og slett er behagelig og som gir deg en sportslig stil, så kan du også finne nøytrale varianter som bare viser idrettsglede uten å sette en spesifikk merkelapp på det. Materialer som polyester gir deg et slitesterkt plagg, som tåler både trening og fritid, og AEROREADY-teknologi transporterer fuktighet så du kan nye idrettsstilen hvor og når som helst. Du finner også trøyer som representerer andre sosiale bevegelser, så du kan vise solidaritet og personlighet uansett. Her er det variasjon som gjelder.

Yt bedre med trøyer til fotball

Enten du ser etter en fotballtrøye til deg selv eller til junior, så er det kvalitetsmaterialer og –teknologiske egenskaper som gjelder her hos adidas. Høytytende materialer som blant annet polyester gjør at trøya tåler utfordringene som kommer dens vei på banen, og en tilpasset passform og klassisk 3-Stripes-stil gjør at den lett kan brukes til hverdags for et sportslig og stilriktig uttrykk – som selvfølgelig oser av komfort. Trøyer til fotball er rett og slett designet – både når det kommer til materialer, teknologier og stil – for at du skal kunne yte ditt beste.

Nyt stilen i lange tider

Din favoritt-trøye fortjener å bli godt tatt vare på. Heldigvis er det ikke så vanskelig. De fleste trøyene fra adidas bør vaskes på skånsomt og kaldt program med skånsomt vaskemiddel, og uten tøymykner. Heng trøya til tørk for best mulig å bevare passformen og kvaliteten i stoffet, og vask med lignende farger for å ta vare på looken.