alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballdrakter og fotballtrøyer

 
[433]
1 / 10
Sideav 10

Imponer på banen med fotballdrakter og fotballtrøyer fra adidas

Enten du skal spille kamp eller om du skal på trening, er det viktig å ha fotballtrøyer og fotballdrakter av topp kvalitet. Vi har et stort og variert utvalg for menn, damer og barn. Supportere kan stolt vise frem favorittlaget sitt med en adidas fotballdrakt, fullført med lagets farger og emblem.

Fotballdrakter med avanserte egenskaper

adidas fotballtrøyer og fotballdrakter utvikles med fokus på detaljer som ventilerende mesh-innfellinger, fukttransporterende materialer som AEROREADY, og god passform. Du kan derfor trygt bruke mange av draktene på trening, samtidig som de ser stilige ut til hverdags sammen med jeans.

Fotball t-skjorte for fans

adidas tilbyr fotballtrøyer for ekte fans, enten det dreier seg om landslag eller enkelte klubber. Du finner for eksempel drakter for det tyske landslaget, Real Madrid og Manchester United blant utvalget vårt. Du får både hjemme- og bortedrakter her hos oss. Valgmulighetene er mange, og du kan kjøpe både enkelte trøyer og hele drakter med fotball t-skjorte, shorts og sokker.

Ta godt vare på drakten din

Du har fått den flotte, nye drakten din hjem, men hva nå? Det er få ting som er kjedeligere enn emblem som falmer og materialer som ikke holder seg komfortable over tid. Heldigvis kan du unngå dette ved å følge vaskeinstruksene. Klærne holder seg fine så lenge som mulig med litt stell og kjærlighet. Fotballdrakter bør maskinvaskes, men ikke tørketromles. Du kan heller ikke bruke tøymykner når du skal vaske draktene. Dette er generelle veiledninger, og du bør alltid sjekke vaskeinstruksene for hvert spesifikke plagg som du kjøper.

Utstyr til små og store entusiaster

I tillegg til fotballdrakter for både voksne og barn, finner du også mye annet nyttig til kamp og trening her hos oss. Vi har fotballer, drikkeflasker og treningsbager, alt med gode egenskaper og et stilig design. Vi gjør deg klar til å yte ditt beste på både gress og grus.

Retro fotballdrakter fra adidas

Den klassiske stilen er tilbake på fotballbanen, gjennom adidas sin nye retro fotballdrakt. Lukk øynene og tenk på fotballhistoriens største øyeblikk. Se for deg de virkelige fotballgudene. Stjernene som la grunnlaget for alt som heter moderne fotball, og som har gitt fotballfans øyeblikk å nyte gjennom generasjoner. Nå er vintage-stilen igjen å finne hos adidas. Klassiske trøyer som bringer tankene tilbake til fotballens virkelige helter. Det blir ikke mer stilig enn dette. Retro fotballdrakter fra adidas – til menn, dame og barn.