alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas
logo

JUVENTUS 22/23 HOME KIT

Juventus drakt

 
[112]

For fotballbanen eller supporterklubben – her hos adidas finner du de rette artiklene for ekte fans og spillere, i en uslåelig kvalitet. Designet for ytelse, komfort og med de helt rette detaljene.

Black and White graphical stripes, a new dynamic interpretation of Juventus' identity, taking inspiration from the star-shaped architectural details of the stadium. Players and fans wrapped in the club’s classic colours represent proudly the Juventus family, wherever in the world. Black & White and built to win.
1 / 3
Sideav 3

Atletisk kvalitet for spillere og fans

adidas er kjent for å kombinere det siste innen tekniske løsninger, med en stil og komfort som er uslåelig. Kle deg i en Juventusfotballdrakt der avkjølende HEAT.RDY holder deg klar og komfortabel på banen, og de resirkulerte Primegreen-materialene lar deg også slå et slag for miljøet. Du kan også gå for en Juventustrøye laget med Primeblue-materialer, som er laget med blant annet resirkulert havplastikk, og et plagg med AEROREADY kontrollerer fuktighet og holder deg tørr og klar hele kampen gjennom.

Alt for å stille klar til kampstart

Vis din tilhørighet med for eksempel en Juventus bortetrøye, eller la de minste i familien gjøre det samme med en Juventusfotballdrakt til barn. Still klar til kamp med alt du behøver til oppvarming med alle tøylagene du trenger, som du har med deg i en Juventus-bag. Slipp fotballånden fri på tribunen i bortedrakten din, eller sørg for å drible deg fram til mål på trening. Utvalget av Juventus-kits er stort, og favner om alt som en ivrig fotballfan og fotballspiller behøver. Her finner du alt du trenger fra start til slutt på kampdagen.

Mer enn sport – det er en livsstil

Vis hvilket lag som ligger ditt hjerte nærmest, og bruk de ulike nye Juventusplaggene til å møte både hverdag og idrett – det er alltid rom for å vise litt fotballglede. Fra adidas sine nettsider kan du enkelt bestille alt du trenger for å med selvtillitt markere tilhørigheten din, enten det er til trening eller en avslappende helg. Plaggene er laget med lette materialer, og har en kvalitet som er både enkel å ta vare på, og som også tåler en utfordring.