alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Juventus drakt

 
[146]
JUVENTUS 23/24 COLLECTION
Visual of the Juventus 23/24 Home kit
Visual of the Juventus 23/24 Away kit
Visual of the Juventus 23/24 Third kit
Visual of the Juventus 23/24 LFSTLR kit
Group of three male and female influencers wearing the new Juventus LFTSLR collection.
LFSTLR blurs the lines between football performance and streetwear culture. The lifestyle collection includes an adaptation of this season's Juventus Third jersey, retaining the overall design blueprint but with a focus on wearability, comfort, and style.
Juventus Beanie SvartJuventus Beanie Svart

Juventus Beanie

Fotball

Juventus Skobag SvartJuventus Skobag Svart

Juventus Skobag

Fotball

1 / 4
Sideav 4

Atletisk kvalitet for spillere og fans

adidas er kjent for å kombinere det siste innen tekniske løsninger, med en stil og komfort som er uslåelig. Kle deg i en Juventusfotballdrakt der avkjølende HEAT.RDY holder deg klar og komfortabel på banen, og de resirkulerte Primegreen-materialene lar deg også slå et slag for miljøet. Du kan også gå for en Juventustrøye laget med Primeblue-materialer, som er laget med blant annet resirkulert havplastikk, og et plagg med AEROREADY kontrollerer fuktighet og holder deg tørr og klar hele kampen gjennom.

Alt for å stille klar til kampstart

Vis din tilhørighet med for eksempel en Juventus bortetrøye, eller la de minste i familien gjøre det samme med en Juventusfotballdrakt til barn. Still klar til kamp med alt du behøver til oppvarming med alle tøylagene du trenger, som du har med deg i en Juventus-bag. Slipp fotballånden fri på tribunen i bortedrakten din, eller sørg for å drible deg fram til mål på trening. Utvalget av Juventus-kits er stort, og favner om alt som en ivrig fotballfan og fotballspiller behøver. Her finner du alt du trenger fra start til slutt på kampdagen.

Mer enn sport – det er en livsstil

Vis hvilket lag som ligger ditt hjerte nærmest, og bruk de ulike nye Juventusplaggene til å møte både hverdag og idrett – det er alltid rom for å vise litt fotballglede. Fra adidas sine nettsider kan du enkelt bestille alt du trenger for å med selvtillitt markere tilhørigheten din, enten det er til trening eller en avslappende helg. Plaggene er laget med lette materialer, og har en kvalitet som er både enkel å ta vare på, og som også tåler en utfordring.