alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Juventus drakt

 
[51]

JUVENTUS 24/25 HOME KIT

A symbol of Juventus' pioneering spirit, the Home kit pays homage to the missions that will see humans set foot again on the moon. Featuring a lunar crater-inspired graphic, this kit is created to shoot for the stars and play without pressure.
Visual composition of the adidas x Juventus app hub

GET THE BEST OF ADICLUB

Join the ultimate ADICLUB x JUVENTUS experience to get closer than ever to your favourite club with access to the latest collabs, kits, matchday essentials and much more.
1 / 2
Sideav 2

Atletisk kvalitet for spillere og fans

adidas er kjent for å kombinere det siste innen tekniske løsninger, med en stil og komfort som er uslåelig. Kle deg i en Juventusfotballdrakt der avkjølende HEAT.RDY holder deg klar og komfortabel på banen, og de resirkulerte Primegreen-materialene lar deg også slå et slag for miljøet. Du kan også gå for en Juventustrøye laget med Primeblue-materialer, som er laget med blant annet resirkulert havplastikk, og et plagg med AEROREADY kontrollerer fuktighet og holder deg tørr og klar hele kampen gjennom.

Alt for å stille klar til kampstart

Vis din tilhørighet med for eksempel en Juventus bortetrøye, eller la de minste i familien gjøre det samme med en Juventusfotballdrakt til barn. Still klar til kamp med alt du behøver til oppvarming med alle tøylagene du trenger, som du har med deg i en Juventus-bag. Slipp fotballånden fri på tribunen i bortedrakten din, eller sørg for å drible deg fram til mål på trening. Utvalget av Juventus-kits er stort, og favner om alt som en ivrig fotballfan og fotballspiller behøver. Her finner du alt du trenger fra start til slutt på kampdagen.

Mer enn sport – det er en livsstil

Vis hvilket lag som ligger ditt hjerte nærmest, og bruk de ulike nye Juventusplaggene til å møte både hverdag og idrett – det er alltid rom for å vise litt fotballglede. Fra adidas sine nettsider kan du enkelt bestille alt du trenger for å med selvtillitt markere tilhørigheten din, enten det er til trening eller en avslappende helg. Plaggene er laget med lette materialer, og har en kvalitet som er både enkel å ta vare på, og som også tåler en utfordring.