alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Real Madrid-drakter

 
[97]
Med Real Madrid-klær fra adidas får du kvalitet i hvert fiber, i sann fotballstil. Disse holder deg komfortabel og lar deg yte, uansett om du er på eller av banen.
1 / 3
Sideav 3

Vis din støtte til favorittlaget med Real Madrid-klær fra adidas

Her hos adidas, finner du ikke bare Real Madrid-drakter som egner seg ypperlig for fotballbanen, men også klær som tar seg godt ut mellom kampene. Du kan for eksempel velge en behagelig hettegenser, i collegestoff av bomull laget med Better Cotton Initiative. Det er et mykt og komfortabelt plagg, som er designet for lange reiser fra kamp til kamp. Hvis du vil holde kulde og regn i sjakk, kan du finne en Real Madrid-jakke laget med resirkulert polyester, som lar deg se bra ut samtidig som at den er litt bedre for miljøet.

Hjemme, på tribunen, eller i mål

Det er ikke så viktig hvor du er. Med den rette logoen på Real Madrid-kittet får du vist frem din tilhørighet, og med den gode kvaliteten i materialene og behagelige passformen kan du ta med deg fotballgleden der du er, og nyte av komfortable Real Madrid-T-skjorter til hverdagen. Enten du skal innta tribunen eller banen kan du selvfølgelig ta frem hele drakten. Fotballen er en livsstil, og her finner du noe for hele familien.

 

Enkelt og greit

Det er ikke så mye som skal til for å ta vare på dine nye Real Madrid-klær, enten det er en enkel Real Madrid-jersey, eller et fullt Real Madrid-kit. De fleste plaggene du finner her vaskes på skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, på varmt eller kaldt program og sammen med lignende farger. Du trenger heller ikke bruke tøymykner, så her snakker vi enkel og grei pleie. Klærne kan behandles med kaldt eller varmt strykejern, avhengig av hvilket materiale de er laget av. De bør henges til tørk, og straks er du igjen klar til å sporte stilen til favorittlaget ditt.