alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Manchester United drakter og trøyer

 
[29]

Støtt heltene dine med råflotte Manchester United drakter og trøyer

Vis verden hvem som er dine fotballfavoritter med flotte Manchester United drakter og trøyer fra adidas. Ingenting viser lojalitet bedre enn en Manchester United drakt av topp kvalitet og slitesterke materialer. Hvis du samtidig ønsker å bidra til et bedre miljø, anbefaler vi å velge varianter som lages av resirkulert polyester. En Manchester United trøye kan brukes til mange forskjellige anledninger. Du kan bruke dem på trening så klart, men du kan også bruke klærne på fritiden. De passer supert til en dag hjemme i sofaen, samtidig som de kan brukes når du skal ut og henge med venner. Du bytter simpelthen ut treningsshortsen med jeans for å skape en sporty, hverdagslig stil. Mange av Man United skjortene for trening har et løsere snitt enn de trøyene som spillerne bruker under kamp for at de skal føles mer behagelige ut.

Gjør deg klar til kamp med en Manchester United trøye

Manchester United drakter og trøyer brukes av både små og store fotballentusiaster, enten du skal spille selv eller du skal heie på laget ditt fra andre siden av TV-skjermen. Fukttransporterende og hurtigtørkende materialer sørger for at du holder deg tørr og behagelig, samtidig som du bevarer full bevegelsesfrihet. Du kan også velge supportertrøyer for deg som vil heie mens du holder deg i ro. Disse trøyene er bredere rundt skuldrene, og de er på mange måter en "gateversjon" av kamptrøyen til Manchester United-spillerne. Velg gjerne en langermet modell for å holde varmen på kjøligere dager. Det beste av alt er kanskje at draktene lages for alle i familien, slik at du kan kle opp babyer, småbarn og ungdom i lik supporterdrakt som deg. Shortsene lages med elastisk liv som gir full komfort, samtidig som du slipper å bekymre deg for at den skal skli opp eller ned. Få ting er mer irriterende enn å måtte rette på klærne hele tiden, men det slipper du med fotballdrakter fra adidas.