alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United-trøyer

 
[50]
Trøyer til fotballglede, med de helt rette fargene og logoen på brystet. Alt i en perfekt kombinasjon av design og tekstilkvalitet som holder deg klar kampen gjennom.
1 / 2
Sideav 2

Få trøyer med riktig form og teknologier

Du viser ikke bare stolt frem din lojalitet til klubben – med en Manchester United-trøye, den mest iøynefallende biten av Manchester United drakten, så har du rett logo og også rett design og teknologi for ytelse hele fotballkampen gjennom. Du holder deg tørr og i form med AEROREADY-teknologi, som kontrollerer og transporterer svette. Samtidig er snittet og designet skapt for overlegen bevegelsesfrihet, og trøyene er lagd med de beste materialene, inkludert resirkulerte Primegreen-materialer. Manchester United-trøyer er der for deg, fra start til slutt – hver dag.

På banen og tribunen – klar for alt

Om du spiller selv eller støtter laget fra tribunen, så gir Manchester United-trøyer og -drakter en uslåelig kombinasjon av gode tekniske løsninger og herlig passform. Dette betyr enkelt og greit at du kan holde det gående litt lengre, spille litt friere, og ikke minst: virkelig utfolde deg i din sporty hverdag. Alt med den rette logoen og de rette fargene. Du stiller både stolt og klar med den rette trøya.

Fotball er mer enn et spill – det er en livsstil

Med Manchester United-trøyer, både for barn og voksne, så er alle klare for å ta del i fotball-livsstilen og alt den har å komme med. Manchester United-trøyer for barn lar de minste ta del i gleden i spillet sammen med de voksne, og enhver kan lett ta med seg stoltheten til sin klubb der de er, med den rette logoen på brystet. Som en del av Manchester United-drakten er trøya selvfølgelig uvurderlig, og den lar deg virkelig vise hvor du hører til. adidas vet hvordan å kombinere kvalitet, sporty ytelse og de beste designløsningene for en hverdag fylt av fotballens gleder.