alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas
Male and female players wearing the new FC Bayern home kit

ALWAYS ONE TEAM

FC Bayern München

 
[102]
FC Bayern is one team. Always. This mindset transfers beyond the pitch of the Allianz Arena, bringing people together globally as the world’s biggest sports family. Connecting individuals through collective values is the foundation of the FC Bayern way. The new Home jersey features five stars above the crest for the first time.
FC Bayern 21/22 Hjemmedrakt, mini RødFC Bayern 21/22 Hjemmedrakt, mini Rød

FC Bayern 21/22 Hjemmedrakt, mini

Barn Fotball

FCB H BABY RødFCB H BABY Rød

FCB H BABY

Barn Fotball

1 / 3
Sideav 3

Stilige klær og utstyr fra FC Bayern München

FC Bayern München er en av verdens største fotballag og faktisk verdens nest største sportsforening i verden med sine 142 500 medlemmer. Hos adidas finner du en egen kolleksjon med et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør som representerer FC Bayern München. Dette er drømmekolleksjonen for enhver fan av det tyske fotballaget og noe som virkelig kan sørge for at du viser hvilket lag du støtter. Her finner du alt fra autentiske trøyer, fotballshorts og komplette treningsdrakter til sokker, hodeplagg og duffelbager. Topp det hele med et par stilige FC Bayern München sko for å få en gjennomført og stilig look.

Vis din solidaritet med FC Bayern München med stilige klær

Det er ingen tvil om at du virkelig får vist din solidaritet med det tyske storlaget ved å gå med stilige klær og sko fra FC Bayern München-kolleksjonen til adidas. Disse klærne er dessuten av høy kvalitet og med gode tekniske egenskaper som gjør dem perfekte både på treningsbanen så vel som hjemme på sofaen. Velg for eksempel en lett trøye med varmetrykkende detaljer og en lett konstruksjon som er helt identisk med trøyene som spillerne bruker. Takket være pustende materialer holder du deg kjølig og selvsikker under hele treningsøkten. Kombiner den gjerne med en treningsbukse med fuktabsorberende materialer og en lett og ledig konstruksjon. Fullfør antrekket med gode sokker som er en del av hjemmedrakten til det tyske laget som feirer klubbens verdensberømte farger.

Ivareta klærne dine

Når du har skaffet deg stilige supporterklær fra adidas, er det viktig at du tar vare på dem slik at du kan bruke dem på mange FC Bayern München-kamper fremover. Dette innebærer først og fremst å alltid følge vaskeinstruksjonene på plaggene og unngå gjerne tørketrommel og skyllemiddel for best mulig resultat.