alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas
logo

FC BAYERN 22/23 HOME KIT

Bayern München-drakt

 
[74]

Fra Bayern og hjem til deg kommer de ekte draktene og klesplaggene med stil og snitt beregnet for den beste opplevelsen av fotballspillet. For både banen og tribunen står du klar med selvtillitt og støtte i plagget.

White horizontal stripes combined with a new and fresh shade of red. Wrapped in the club’s classic colours, supporters from the global FC Bayern family will always belong to the team, wherever in the world. Red, white and built to win.
1 / 2
Sideav 2

Bayerns stolthet og din stil

Still klar som proffene i et av verdens største fotballag og idrettsforeninger med de rette løsningene i plaggene. Bayern München-utstyret er i beste adidasstil spekket med tekniske og designmessige løsninger som hjelper enhver. Fukttransporterende AEROREADY, mykt og behagelig collegestoff, og snitt designet for atletisk ytelse driver deg frem på feltet. Ulike Bayern München-kits, som bagger og skoposer, stiller med slitesterke materialer, så de tåler turen til og fra trening, uke inn og uke ut.

Drivkraft fra start til slutt

I din sporty hverdag så vil en Bayerndrakt, klassiske Bayern München-kits, eller ekstrautstyr være akkurat det du trenger for å vise hvor tilhørigheten din ligger. Med de rette detaljene og den rette følelsen, så er du klar for å representere laget der du er. Takket være de smarte detaljene kan du med letthet holde det gående kampen ut, og de smarte tilbehørsvalgene gjør turen til og fra trening til en lek. Glem heller ikke et Bayern-kit for strand og dusj – her får du alt for den ivrige FC Bayern München-fanen og -spilleren. Fullfør stilen din, og vær klar for utfordringene som kommer din vei.

Tøff kvalitet og stil for Bayern Münchens fanscare

Ser du etter et varmende plagg til oppvarming? Eller vil du ha et par behagelige strandshorts til avslapping? Begge deler, og mer til, får du i kolleksjonen til Bayern München. Kle deg i en Bayern München-jersey for turen til og fra trening, eller bare når du vil slappe av med venner – uansett viser du hvem som er best. Plaggene er laget med kvalitet og klassiske og tidløse design.