alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ajaxdrakter og -kits

 
[42]
Her finner du stil, support, og atletisk ytelse i en helt uslåelig kombinasjon for Ajax-fans. Utnytt de rette teknologiene og snittene i drakten for å spille som heltene i Ajax Amsterdam.

Klar for kamp i de rette fargene med Ajaxdrakten

Hold deg tørr og klar hele kampen igjennom. Både på og av banen. Med fukttransporterende og -absorberende teknologier som AEROREADY, luftige og spisse detaljer og det rette snittet for total bevegelsesfrihet, så står du klar til å drible deg gjennom motstanderlaget. Og det hele med god samvittighet takket være Primegreen i mange av adidas sine produkter. Dette er en serie av både høytytende og resirkulerte materialer – kompromissløst og bærekraftig.

Strømlinjeformet og den rette lagånden

Om du går for Ajaxbortedrakt, eller Ajaxhjemmedrakt, så kan du yte like bra som du ser ut. Med Ajax-kits er du perfekt kledd for fotballbanen, med sømmer og snitt i plaggene som er beregnet for en full bevegelsesfrihet som hjelper deg å prestere der du står klar til kamp. Vær uavhenging av vind og vær med en luftig Ajaxshorts som kan forsterkes med overtrekksbukser når det er kjølig. En Ajax-T-skjorte kan komplimenteres med en stormjakke under oppvarmingen. I Ajaxkolleksjonen finner du den rette kombinasjon av både kvalitet og stil, for akkurat din atletiske utfoldelse.

På gressmatta eller i klubben – vis de rette fargene

Hiv på deg en Ajaxskjorte og vis hvem som er best når det spilles. Ajaxdrakter er et logisk førstevalg når du skal støtte favorittlaget ditt, og med en ikonisk look som drar inspirasjon fra gullalderen som en del av utvalget, så kan du nyte både stil og atletisk kvalitet. Takket være lagets legendariske status på 1970-tallet kan du til og med bruke Ajax-T-skjorter i hverdagen, som et nikk til gullalderen og fotball hvor enn du er. Plaggene er produsert med kvalitetsmaterialer som er lette å ta vare på.