alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Visual featuring two groups of Male and female Arsenal pro players wearing the new 23/24 Arsenal Home kit.
logo

ARSENAL 23/24 HOME KIT

Arsenaldrakt og Arsenalklær

 
[70]
For ekte supportere, og ivrige spillere, tar adidas her frem kolleksjonen med Arsenal-kits. Enten det er en Arsenal bortedrakt eller den rette wollien, så finner du kvalitet for atletisk ytelse her.
They say lightning never strikes twice. 20 years on, the Gunners remain the only club in the modern era to finish an English top-flight football season undefeated. Combining bold new shades of red with iconic lightning bolts and gold details, the new 23/24 Home kit celebrates the 20 years since the 2003/2004 "Invincibles" season.
AFC H JSY RødAFC H JSY Rød

AFC H JSY

Menn Fotball

AFC H SHO HvitAFC H SHO Hvit

AFC H SHO

Menn Fotball

AFC SCARF RødAFC SCARF Rød

AFC SCARF

Fotball

AFC BP RødAFC BP Rød

AFC BP

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Arsenaldrakter – vis hvem som er best

Her finner du de rette plaggene, enten det er en Arsenal barnedrakt eller en Arsenal hjemmedrakt for voksne. Du trenger heller ikke å reservere klærne for tribunen – dette er plagg som er lagd for ytelse. Med materialer designet for aktivitet og prestasjon, og teknologier som holder deg tørr selv under kampens hete, så kan du ikke slå feil. Fuktkontrollerende AEROREADY er ikke bare mykt og behagelig stoff, men sørger også for å holde deg tørr. Tren som proffene, med Arsenaldrakter designet for ytelse.

Et steg nærmere Emirates Stadium

Med en uslåelig bevegelsesfrihet og et utvalg av Arsenal-kits for enhver utfordring – fra kjølig vær til stekende sol – så er du klar for å kunne sette fokuset i spillet der det trengs. Yt litt lengre, sprint litt kjappere, og ikke minst: føl deg som hjemme på gressmatta. Du finner også plagg som holder Arsenalstilen på plass når du beveger deg gjennom både byen og hverdagen ellers, som for eksempel solhatter og crew-gensere. Her hos adidas finner du altså alt du trenger av Arsenalstil.

For både support og trening

Enten du tar på deg en Arsenalbortedrakt for å vise hvem som skal vinne mens du ser på kampen, eller bruker Arsenalklær på egen trening, så kan du ikke slå feil. Dette er plagg som er lagd for å trives i. Klærne kan enkelt vaskes, og de er lagd for å tåle de hardeste treningsøktene. Du kan med stolthet vise frem lojalitet mens du dribler som en proff. Det er ikke så viktig hvor du er – du bærer Arsenallogoen i stolthet med den offisielle kolleksjonen som du finner her.