alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Arsenalklær

 
[94]
Still opp og representer ditt lag der du er. Enten du er på fotballbanen eller skolebenken, så har Arsenal de perfekte designelementene for å bringe den rette kombinasjonen av tilhørighet og individuell utfoldelse klar.
1 / 2
Sideav 2

Skapt for komfort og ytelse

Arsenaldrakt og -klær er skapt for å gi den rette kombinasjonen av komfort og tekniske løsninger, slik at du kan være på topp til enhver tid. Du finner klær med fuktkontrollerende teknologier som AEROREADY, gode materialer som resirkulert Primegreen, og høytytende stoffkvaliteter med trykk og komfort for enhver. Disse klesplaggene stiller opp med den bevegelsesfriheten og pusteegenskapene som trengs. Enten du går for en jersey, Asenalbortedrakt eller Arsenaldrakt til barn, så får du den samme kvaliteten som proffene har.

Skarpt uttrykk og skjerpet spill

Naturlig nok er en Arsenalbortedrakt fantastisk å spille i på fotballbanen, og takket være de gode materialløsningene og design, så beveger du deg fritt og ledig gjennom kampen. For deg som skal heie frem laget er komforten og stilen i Arsenal kits og klær perfekt. Dette er Arsenalklær som får frem ditt beste uttrykk, og skjerper deg hele kampen igjennom. Imponer andre fans med den rette trøya, og vis frem hvilket lag som er best med din Arsenaldrakt på fotballbanen eller tribunen.

Den klassiske Arsenaldrakten, og mye mer

Om du går for en klassisk look eller hiver deg om og får frem moderne supportertrøyer, så vil du uansett møtes av en uslåelig kombinasjon av sporty ytelse og utsøkt komfort. Bruk klesplaggene til hverdags eller kamp – uansett hvor du er, så favner du om ditt lag og din stil. La naturligvis også de minste ta del i gleden med en Arsenaldrakt til barn, som får frem idrettsgleden i skoledagen. Dette er produkter designet for en aktiv hverdag, i omfavnelse av det beste laget, både for de små og de store i familien.