alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Manchester United-drakt til barn

 
[20]

Kle de unge spillerne opp i fargene til heltene på Old Trafford, og la dem få spille fritt med slitesterke og behagelige tekstiler, god passform og pustende teknologier

De rette løsningene for fremtidens spillere

Manchester United-klær for de minste har alle de samme gode tekniske løsningene som draktene for de store. De yngste spillerne i familien vil oppleve en full bevegelsesfrihet med det gode snittet i trøyene og shortsene, og disse vil i tur vil holde dem klare og komfortable hele kampen igjennom. Med tekniske løsninger som AEROREADY kontrolleres svette og fukt, og med resirkulerte Primegreen-materialer kan de drible med god samvittighet –  naturligvis med det rette klubbmerket og de rette fargene.

Full ytelse og komfort i en pakke med de rette fargene

Høytytende og etiske løsninger vil støtte de unge og lovende treningen igjennom. På fotballbanen sklir de med letthet gjennom motstanderlaget med stolthet i Manchester sine farger, og den gode passformen lar dem enkelt bevege seg fritt over banen. Når tørsten kommer har de naturlig nok med seg Manchester United-vannflasken sin. Manchester United-drakter og klær lar barna føle tilhørighet til laget, og de minste får utfolde seg på veien mot drømmen om elitespillet.

Like godt på tilskuerbenken som på feltet

Manchester United-drakter og annet tilbehør til barn som du finner her hos adidas, er alle klare til å gjøre hverdagen til en feiring av fotballens gleder. Både til trening og lek vil de behagelige trøyene være på sin plass. De er like lette å rengjøre som de er stilfulle, og barna vil fort vil elske de komfortable plaggene og vise sin lojalitet til Manchester United i full behagelighet. Heldigvis er stoff og sømmer klare for en hard påkjenning. Enten det er til trening eller som tilskuer, så kan også de minste fansene få vise sin tilhørighet.