alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Manchester United-drakt til barn

 
[28]

Kle de unge spillerne opp i fargene til heltene på Old Trafford, og la dem få spille fritt med slitesterke og behagelige tekstiler, god passform og pustende teknologier

Manchester United 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, mini
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, baby
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Bortedrakt, baby
Manchester United 22/23 Hjemmeshorts
Manchester United 22/23 Borteshorts
Manchester United Pre-Match Trøye
Manchester United Condivo 22 Treningsoverdel
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Manchester United Condivo 22 Presentation Bukse
Manchester United Condivo 22 Presentation Jakke
Manchester United DNA Bukse
Manchester United Crew Genser
Manchester United 3-Stripes Baby Jogger Sett
Manchester United T-skjorte
Manchester United Skjerf
Manchester United 22/23 Bortedrakt, mini
Manchester United Condivo 22 Training T-skjorte
Manchester United Condivo 22 Training Shorts
Manchester United CNY Trøye
Manchester United Graphic T-skjorte
Manchester United Graphic T-skjorte

De rette løsningene for fremtidens spillere

Manchester United-klær for de minste har alle de samme gode tekniske løsningene som draktene for de store. De yngste spillerne i familien vil oppleve en full bevegelsesfrihet med det gode snittet i trøyene og shortsene, og disse vil i tur vil holde dem klare og komfortable hele kampen igjennom. Med tekniske løsninger som AEROREADY kontrolleres svette og fukt, og med resirkulerte Primegreen-materialer kan de drible med god samvittighet –  naturligvis med det rette klubbmerket og de rette fargene.

Full ytelse og komfort i en pakke med de rette fargene

Høytytende og etiske løsninger vil støtte de unge og lovende treningen igjennom. På fotballbanen sklir de med letthet gjennom motstanderlaget med stolthet i Manchester sine farger, og den gode passformen lar dem enkelt bevege seg fritt over banen. Når tørsten kommer har de naturlig nok med seg Manchester United-vannflasken sin. Manchester United-drakter og klær lar barna føle tilhørighet til laget, og de minste får utfolde seg på veien mot drømmen om elitespillet.

Like godt på tilskuerbenken som på feltet

Manchester United-drakter og annet tilbehør til barn som du finner her hos adidas, er alle klare til å gjøre hverdagen til en feiring av fotballens gleder. Både til trening og lek vil de behagelige trøyene være på sin plass. De er like lette å rengjøre som de er stilfulle, og barna vil fort vil elske de komfortable plaggene og vise sin lojalitet til Manchester United i full behagelighet. Heldigvis er stoff og sømmer klare for en hard påkjenning. Enten det er til trening eller som tilskuer, så kan også de minste fansene få vise sin tilhørighet.