alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på outdoor produkter

 
[268]
HOTAKI SvartHOTAKI Svart

HOTAKI

Damer Turgåing

1 / 6
Sideav 6

Ut i naturen med salg på outdoor produkter

Med den billedskjønne naturen vi har i Norge, er det ikke rart at nordmenn tilbringer mye av sin tid utendørs. Det er rett og slett noe helt spesielt med å komme seg unna bråket og jaget i byen, og i stedet kjenne på stillheten og tilhørigheten til flotte, grønne omgivelser. Derimot er det stor forskjell på temperaturen fra årstid til årstid, og været kan skifte fort og drastisk, så her til lands er det spesielt viktig med godt utstyr. Da skader det ikke at adidas nå har salg på outdoor produkter! Vær klar for alt i en vanntett og vindtett regnjakke med RAIN.RDY, ha godt grep i underlaget med et par tursko med Continental™-yttersåle eller la solstrålene treffe leggene i en terrengløpeshorts med AEROREADY-stoff. Hva enn du trenger, så finner du det hos oss, og nå på tilbud! Skaff deg en god deal på vårt utsalg på outdoor produkter!

Outlet på outdoor produkter til all slags vær

Uteklærne fra adidas er laget for optimal bevegelse med elastiske, slitesterke stoffer, designet for å tåle hva enn du møter på i naturen, uansett aktivitet. Hva med en tights med kompresjonspassform og fôret, fukttransporterende COLD.RDY til treningen i kulda, eller for eksempel en avslappet parkas med vannavstøtende DWR-overflate? En langermet treningsgenser med pustende materiale er heller ikke feil til en tur i marka, og eventuelt en deilig dunvest hvis du vil kle deg i flere lag? Varmen forsvinner fort fra koppen om man blir kald på hodet, så unngå dette med en varm fleece-fôret strikkelue, eller kanskje en chic sportshijab med mesh-innlegg, merket med ikoniske Badge of Sport? Dette er bare en brøkdel av utvalget i kampanjen vår, så ikke nøl! Dra nytte av salget på outdoor produkter!

Sko til enhver aktivitet

Vår outlet på outdoor produkter har også skoene du trenger til å oppholde deg ute, enten om du går tur eller sykler, løper eller klatrer. Hvorfor ikke gå for en klatresko med yttersåle av Stealth® C4-gummi for uslåelig grep opp til fjelltoppen, og kanskje et par sykkelsko med Classic Dotty™-mønster til terrengsykkelturen på vei ned igjen? Holder det med gåturen kan du skaffe deg et par terrengsko med Boost-mellomsåle for responsiv demping, og trives du best ved vannet vil du ha god nytte av et par seilersko med Traxion-yttersåle for godt grep, som i tillegg er laget av resirkulert materiale. Alt dette og mer til kan du nå få til flotte rabatter, så hva venter du på? Slå til på vårt outlet på outdoor produkter!