alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing · Sko · Menn

 
[129]
1 / 3
Sideav 3

Møt milene med stil: Urbane og funksjonelle tursko til herre

Du er klar til å legge bak deg mil etter mil med råtøffe og avanserte turstøvler og tursko til herre, enten du skal tråkke rundt i asfaltjungelen eller om du skal ut i naturen. Det er viktig å velge turstøvler og tursko som passer for både forholdene du skal gå på tur i og foten din. For eksempel foretrekker mange sko med ekstra demping til bruk på asfalt. Skal du derimot gå mye tur i terrenget, kan det være greit med sko som gir deg god kontakt med underlaget. Du bør også velge sko med godt grep for å unngå å skli på sleipe røtter og glatte bergknauser. Mange av terrengløpeskoene har derfor en yttersåle i Continental™-gummi for eksepsjonelt godt grep og TPU-tåhette for å beskytte tærne dine mot slag i terrenget. En formet innleggssåle og EVA mellomsåle gir ekstra god komfort under løpeturen.

Turstøvler til herre som takler krevende terreng

Vi anbefaler at du velger turstøvler og tursko til herre som er beregnet på lange avstander om du elsker å gå i fjellet. Denne typen sko fås med Boost-teknologi for bedre demping og energiretur i hvert skritt du tar – uansett temperatur. Adaptive Traxion er en teknologi som medvirker til at skoen tilpasser seg underlaget, og skoene er derfor stødige i bruk. Se også etter Primeknit. Primeknit er et materiale på øvre del av skoen som omslutter foten, veier lite og puster. Alt i alt, så sørger teknologier som dette for at du er godt rustet til lange turer i skog, mark og fjell. Vi anbefaler at du i tillegg bruker gode tursokker som tørker fort, og føles behagelige ut mot huden. Du har lysten til å komme deg ut i naturen, og adidas har utstyret som skal til for at turen skal bli så komfortabel som mulig.