alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på tennisutstyr

 
[98]
1 / 3
Sideav 3

Trendy og friskt salg på tennisutstyr

Øvelse gjør mester er det noe som heter, men litt hjelp underveis kan vel heller ikke skade? Hos adidas får du nå en rekke fantastiske varer til nedsatt pris gjennom vårt omfattende salg på tennisutstyr. Enten du har et ønske om å erstatte den slitte treningsshortsen liggende helt bakerst i skapet, trenger en ny cap eller bare ser etter noen freshe hvite tennissko har vi alt dette og mer! En fargerik shorts i oransje kan være et godt sted å starte letingen. Konstruert av resirkulert polyester med elastisk midjebånd med snor er dette både et sprekt, bærekraftig og behagelig alternativ til neste tennismatch. Her får du en komfortabel shorts som er laget for bevegelsesfrihet og løping, samtidig som du får solide lommer til lagring av tennisballer og annet med på kjøpet. Denne shortsen som har den ikoniske logoen på plass, vil fungere ypperlig med en blå eller hvit trenings-t-skjorte for en kul og avslappet look. En overdel som holder kroppen varm og i gang underveis i kampen vil gjerne også være en investering. Her har vi flere ulike modeller tilgjengelig gjennom vårt salg på tennisutstyr. Laget i 100 % komfortabel bomull er dette pique-lignende plagget et kult og tidløst valg for tennisbanen for en stilig og praktisk look. Den ribbestrikkede ståkragen og de smarte sidelommene gjør sitt til at dette er et godt valg for oppbevaring av ulike gjenstander.

Skjorte med krage eller ei, du finner fargerike og kule varianter gjennom outlet på tennisutstyr

Enten du foretrekker en mer dempet og klassisk stil på tennisbanen eller har en forkjærlighet for en t-skjorte med rund hals kan vi tilby begge spesiallaget for de utfordringene som dukker opp på tennisbanen gjennom vårt outlet på tennisutstyr Vår t-skjorte med rund hals er konstruert i et pustende materiale basert på Freelift-teknologien og har også en luftig HEAT.RDY-funksjon for å effektivt frakte vekk svette og absorbere fuktighet. Dette bidrar til at våre skjorter passer perfekt på tennisbanen hvor kampene gjerne varer i flere timer under krevende forhold.