alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på tennissko

 
[11]

Kjente og kjære klassikere, samt nye favoritter til salg på tennissko

Kanskje det viktigste du burde tenke på når du spiller tennis er gode tennissko som gir god demping og bidrar til å redusere belastningen på beina enten du spiller på grus, innendørs eller gress. En god tennissko skal være fleksibel, lett og gi god demping slik at du unngår skader på føtter eller ledd. Gjennom vårt storstilte salg på tennissko finner du en mengde ulike stiler, farger, design og typer tennissko. Foretrekker du en klassisk og tidløs look? Da har vi skoene for deg! Er du av den litt mer moderne og utradisjonelle typen kan vi også by på et hav av muligheter. Hva med en elegant tennissko som ser ut som en helt vanlig sneaker til bybruk? Med sitt kule design, lukking med lisser og overdel i skinn er dette et smart valg for alle som ser etter en allsidig sko som passer til alt. Den avanserte Cloudfoam Comfort-innleggssålen gir super demping og komfort, samtidig som at yttersålen i gummi gir formidabelt grep uansett baneforhold. Denne skoen som du finner gjennom vårt salg på tennissko, kommer i flere ulike farger. Hvis du heller foretrekker noe litt mindre klassisk, kan vi tilby en sko helt uten lisser som er designet for en super tight passform og konstruert med en overdel i tekstil. Laget med vår innovative Bounce-mellomsåle og Adiwear-yttersåle er dette et sikkert valg for alle som ønsker å ta tennis-ferdighetene til neste nivå.

Uansett smak og preferanser vil du garantert finne noe passende gjennom vårt outlet på tennissko

Det er flere fordeler med å kjøpe en sko uten lisser for den som spiller mye tennis. Den unike passformen betyr at skoene former seg etter føttene på en helt unik måte, og både innerforet og overdelen i tekstil bidrar til en sko som vil håndtere alle utfordringer du møter på tennisbanen. Enten du har en forkjærlighet for svarte tennissko eller ønsker en annen farge vil du finne det gjennom vårt outlet på tennissko.