alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisklær til barn

 
[23]
Med tennisklær til barn fra adidas kan de litt yngre også få kjenne på ytelsen og kvaliteten som disse klærne gir. Fukttransporterende stoffer og plagg laget med elastan lar de minste yte for fullt.

Den samme kvaliteten i tennisklær til barn

Her hos adidas gjør vi ikke forskjell på stor og liten. Du finner fukttransporterende teknologier som AEROREADY som holder svetten borte fra huden, og stoffer som resirkulert polyester og elastan som gir en god slitestyrke og bevegelsesfrihet når barna skal boltre seg på – og utenfor – tennisbanen. Finn den samme kvaliteten i tennisklærne til barn som til de voksne her hos adidas.

Klær til tennis for barn gir stil

Det er ikke bare de største som bryr seg om både komfort og stil. Barna fortjener også å føle seg vel i klærne de går med, og det gjelder selvfølgelig også på tennisbanen. Klær til tennis for barn som du finner her hos adidas har et bredt utvalg av farger og mønstre, så barna kan la sin unike personlighet skinne, også i sportens verden. Du finner også ulike snitt og passformer å velge mellom, så barna kan føle seg 100% komfortable og selvsikre i tennisklærne til barn fra adidas.

Ta vare på barnestilen

Når barna har funnet sine nye favorittklær hos adidas, så er det vel kanskje din jobb å ta vare på dem. De fleste plaggene kan vaskes på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel, og helst uten tøymykner. Det er alltid en god idé å henge klærne til tørk, men noen av plaggene tåler en runde i tørketrommelen på lav varme – bare husk å sjekke vaskeinstruksen på de ulike plaggene i ditt barns garderobe. Du bør helst unngå rens, strykejern og blekemidler, og du bør vaske klærne med lignende farger for å ta vare på kvaliteten og fargen i stoffet best og lengst mulig. Og med hurtigtørkende materialer er plaggene straks klare til neste bruk – om og om igjen.