alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gymsko

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Sporty og stilige gymsko fra adidas

Ser du etter sporty, moteriktige og stilige gymsko av høy kvalitet? Da har du kommet til rett sted. Hos adidas har vi en rekke råkule sportssko som gjør treningen både morsommere og mer behagelig. Velg en tidløs og klassisk variant i hvitt eller svart som passer til alt, eller gå for en sprekere variant i knallblått eller rosa dersom du vil skille deg litt ut. Vi har dessuten sko i flere fargekombinasjoner, print og mønstre, slik at du virkelig kan finne noe som reflekterer din personlige stil her.

Omfattende sortiment av sko til trening

Det spiller ingen rolle hva slags aktivitet eller idrett du driver med – behovet for gode sko som passer til akkurat din fot er viktig uansett. Skoene skal selvsagt være i rett størrelse, men de bør også passe fotens kroppsform. Hvis du overpronerer, bør du for eksempel ha en sko med en godt tilpasset og oppbygd såle for å jevne ut steget. God demping er ideelt til alle slags treningsformer, men spesielt viktig er det når du skal løpe utendørs. Pleier du å løpe i skog og mark, bør du dessuten velge sko med solide og robuste såler som gjør at du ikke sklir på glatte steiner og røtter. Når du skal velge sko, bør du derfor først avgjøre hva du skal bruke skoene til og deretter velge de som passer best til deg. Hos adidas har vi et bredt utvalg av fitness sko til både herre, dame og barn, og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter i kolleksjonen vår.

Slik tar du vare på sportssko

Når du skal kjøpe deg nye sko, er det viktigste at du impregnerer dem før bruk. Tørk av dem med en fuktig klut og litt mild såpe når de blir skitne, og impregner rene sko omtrent hver 7.-14. dag avhengig av hvor flittig du bruker dem.