alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogabukser

 
[27]

Yogabukser som gir deg friheten til å mestre alle posisjoner

Har du også fått øynene opp for yoga? Da vet du allerede at yoga ikke kun handler om å være mykest mulig, mestre de virkelig kompliserte hodestående posisjonene eller å konkurrere mot andre. Yoga handler om å utfordre seg selv fysisk så vel som mentalt, og ikke minst bli bedre kjent med kroppen sin. Med yoga forsøker vi rett og slett å skape balanse mellom kropp og sinn. Selv om yoga er en del av flere religioner, er ikke religion en del av yoga. Det er en aktivitet som passer absolutt alle, enten du anser deg selv som spirituell eller ei, og det er flere hundre former for yoga å velge mellom. Enten du trener yoga på et studio eller hjemme på stuegulvet, vil du få enda mer glede ut av treningen med yogabukser fra adidas.

Tøy og bøy uten hindringer

Det skal i hvert fall ikke stå på klærne når det kommer til bevegeligheten. Hos adidas finner du et stort utvalg yogabukser som holder deg tørr og sval gjennom hele økten takket være blant annet AEROREADY-teknologi som absorberer fuktighet, har god elastisitet slik at bevegelsesfriheten alltid er på topp, og er laget av lette og myke materialer som føles deilige mot kroppen. Vi har yogabukser til både dame, menn og barn med enten avslappet eller avsmalnet passform - uansett er komforten alltid på topp og klærne vil aldri hindre deg i å mestre de nye posisjonene. Yogabuksene kommer dessuten med praktiske detaljer som elastiske og ribbestrikkede mansjetter, elastisk liv med strammesnor og glidelåslommer.

Bredt utvalg av yogaklær fra adidas

Vårt store utvalg av yogaklær inkluderer mange plagg som er laget av miljøvennlige materialer. Noen er for eksempel laget av resirkulert polyester som sparer ressurser og reduserer utslipp. Vi har også inngått et samarbeid med Better Cotton Initiative, som arbeider med å forbedre bomullsindustrien verden over. Det skal være enkelt å velge miljøvennlig mote.