alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogabager

 
[2]

Yogabager med plass til alt du trenger – og litt til

Skal du på trening så trenger du ofte å ta med deg mer enn bare deg selv. Du trenger en yogabag med plass til klesskifte, sko, treningsutstyr og andre ting du vil ha med deg. Med en bag laget av slitesterkt nylon eller polyester og TPE-belagt slitesterk bunn kan du være sikker på at den tåler å bli halet fra trening til trening, fylt med alt du trenger, gang etter gang. Med flerfoldige lommer, som et eget ventilert skorom, egne ytterlommer og lommer på innsiden kan du enkelt organisere og separere tingene dine etter bruksområde og for best mulig bruk av plass – du trenger ikke lenger rote gjennom hele bagens innhold på leting etter det siste du trenger for å komme i gang med dagens treningsøkt. Velg deg en yogabag som ikke bare har plass til det du trenger, men som også er behagelig å bære, som for eksempel en bag som har justerbare, vatterte stropper, så du sparer skuldrene dine og kan få riktig passform for deg, eller en bag som du kan omgjøre til ryggsekk så du enklere kan ta den med deg til og fra trening.

En bag for det unike deg

Du har din egen stil. Du har din egen treningsstil. Du har med omhu satt sammen den perfekte treningsgarderoben for deg, med farger, mønstre og passformer som til sammen utgjør ditt personlige uttrykk som gir deg selvtilliten du fortjener, så hvorfor ikke fullføre det hele med en yogabag som prikken over i-en? Velg deg en bag i den fargen som best komplimenterer treningsgarderoben din, og som samtidig møter alle kriteriene dine for den perfekte yogabagen med 3-Stripes eller Trefoil til å toppe det hele, så du kan bevege deg til og fra trening i selvsikker stil.