alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogatilbehør

 
[35]
Yoga-stropp HvitYoga-stropp Hvit

Yoga-stropp

Yoga

Lekkert og praktisk yogatilbehør fra adidas

Enten du skal strekke deg ut på matten hjemme eller du drar på treningssenter for å trene yoga, har adidas det rette yogatilbehøret for deg. Du finner alt fra sporty hijab til drikkeflasker, yogasokker til praktiske bager for å oppbevare tingene dine i når du skal til og fra yogastudioet. Yogasokkene er bra for deg som ønsker å ha noe på føttene dine, samtidig som du får godt grep med gulvet. Det er vanlig å trene barfot, men det er ikke alltid man ønsker det. I så fall er sokker som dette redningen. De har åpen tå, men selve føttene dine er dekket med en elastisk, sokkelignende konstruksjon med såler av semsket skinn og silikon. Sokkene holder seg godt på plass på foten, takket være en formet hæl. Annet tilbehør som kommer godt med er drikkeflasker i lekkert design med adidas-logo. Du får flasker som er beregnet for både kald og varm drikke. Det er enkelt å vaske dem, ettersom det bare er putte dem i vaskemaskinen når treningsøkten er ferdig.

Vesker, bager og annet tilbehør til yoga

Bagene og veskene våre er perfekte for å bære med deg alt du trenger av tilbehør til yoga. Du bestemmer selv om du vil ha en ryggsekk eller duffelbag. De fås i ulike størrelser, slik at du kan pakke ned yogasokkene og drikkeflasken din. Du får også god plass til en varm genser eller jakke. På slutten av hver yogatime er det vanlig å roe ned med meditasjon, og mange elsker da å dra over seg et teppe eller en jakke. Du kan helt fint ta med ditt eget teppe når du har investert i en god adidas bag. Sist, men ikke minst, så finner du flotte capser blant utvalget av yogatilbehør. Disse kommer godt med når du ønsker å gjøre yoga ute i hagen, men trenger skjerming for solen.