alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sømløse BH´er

 
[18]

Komfortabel støtte med sømløse BH´er

Å finne den perfekte sports-BH-en virker av og til som en umulig oppgave, men heldigvis har adidas jobbet hardt for å gjøre denne oppgaven enklere for deg. Våre sømløse BH´er er laget av resirkulert polyester og elastan, adidas Aeroknit og et formsydd snitt som kjennes svært mykt og behagelig på kroppen. For økter med lav intensitet kan du gå for en myk BH med litt mindre støtte for økt komfort, eller en BH med uttagbare puter som lar deg tilpasse både passform og grad av støtte etter dine behov. En BH med mesh-paneler gir deg luftsirkulasjon på de stedene på kroppen som er mest utsatt for svette og varme, slik at du kan holde deg komfortabel og tørr under hele treningsøkten.

Alle aktiviteter, alltid

Når du har funnet den perfekte sømløse BH´en for deg vil du sannsynligvis bruke den dag ut og dag inn, både til trening og hverdag. Komforten er rett og slett ikke til å motstå! Velg deg en mer nøytral farge som passer perfekt under blusen på jobb, eller gå for en mer spenstig farge eller et stilig mønster som fremhever din personlighet i yogatimen. Sømløse BH´er fra adidas passer seg like godt til hverdags som til trening, og mye mer. Fjelltur? Ja. Pendling på sykkel til jobb? Ja. En kveld ute på byen med venner? Selvfølgelig. Uansett hva dagen bringer kan du beholde komforten med en sømløs BH fra adidas.

Støtt støtten

Du vil selvfølgelig ta best mulig vare på din nye favoritt-BH, og det er heldigvis ikke så mye som skal til for å opprettholde både plaggets støtte, passform og kvalitet. Vask den på skånsomt og kaldt program med et mildt vaskemiddel og unngå tøymykner, tørketrommel og strykejern. Vi anbefaler at du vasker din BH med lignende farger for å bevare kvalitet, passform og utseende best mulig. Det kan også være lurt å ta ut eventuelle puter før vask. Når vaskemaskinen er ferdig er det rett og slett bare å henge eller legge BH-en til tørk og nyte en ny dag med komfort og kvalitet.