alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballutstyr

 
[278]
Luftpumpe RødLuftpumpe Rød

Luftpumpe

Fotball

PRED GL LGE BlåPRED GL LGE Blå

PRED GL LGE

Fotball

1 / 6
Sideav 6

Fotballutstyr fra start til slutt

Her hos adidas finner du alt du trenger av fotballutstyr, så du kan være forberedt på det som skulle skje på kamp eller trening. Du kan blant annet finne herlige fotballstrømper med fuktkontroll og lett demping, som holder føttene dine komfortable, til og med når du skrur opp nivået til maks. Når du yter for fullt er det ekstra viktig å huske på å drikke nok vann, og med en vannflaske med ergonomisk utforming, skrukork og uttrekkstut – som også er BPA-fri – kan du enkelt få i deg nok væske, både på kamp og trening, og gjennom hverdagen ellers.

Fotballtilbehør som gir det lille ekstra

Maks ytelse ligger i de små detaljene. Med fotballtilbehør fra adidas er du rustet til å ta alle utfordringer på banen på strak arm, og du finner det du trenger for å briljere både på trening og kamp. Du finner også fotballutstyr for de minste, så de virkelig kan nyte denne populære og spennende sporten fra start. Ta for eksempel fotballsokker med en integrert skinne for beskyttelse, som lar junior gå etter ballen uten bekymringer. Skinnen er avtakbar, noe som gjør det enkelt for deg å vaske sokkene etter bruk. For trening og for å perfeksjonere spillet ditt hjemme i bakgården, kan du velge deg en av våre stilige fotballer. En ball med en sømløs, termisk limt overflate og butylblære gjør at ballen trenger å pumpes opp sjeldnere, slik at du får mer tid til spillet du elsker.

Alt du trenger og litt til

adidas er her for å gjøre fotballhverdagen din litt enklere, og for å la deg ta spillet ditt til neste nivå. Det er det lille ekstra som utgjør den store forskjellen, og adidas er her for å navigere utvalget sammen med deg. Vi heier på deg, og vil stadig tilby produkter som lar deg være den beste versjonen av deg selv.