adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Fotballtilbehør

 
[233]
1 / 5
Sideav 5

Fotballtilbehør

Alle med et forhold til fotball vet at båndet mellom deg og et fotballag kan være uendelig lidenskapelig. Om det så fører med seg årlige turer til Manchester, London eller Madrid, fotballdrakter som egen budsjettpost eller simpelthen at du bruker mye tid på å spille fotball selv, er det ingen tvil om at den lidenskapen ofte kombineres med et herlig ensemble av klær, sko og fotballtilbehør. I utvalget av fotballtilbehør fra adidas finner du blant annet fotballstrømper, ankelstropper og sokkeholdere, leggbeskyttere og ankelbeskyttere, treningshansker og keeperhansker samt treningsbager og ryggsekker, fotballer og utskiftbare knotter til fotballsko.

Keeperhansker og fotballhansker

Med keeperhansker med støtdempende polstring på 2–3,5 mm og gripesikker lateks, er du sikret et godt og sikkert grep om ballen. Blant adidas’ fotballtilbehør finner du keeperhansker som kan brukes både til kamp og trening, samt som er utviklet til helt spesifikk bruk. Se etter latekshåndflater med to typer skum, som sikrer tykk demping og enestående grep, for best mulig grep under kamper. Du kan dessuten velge hansker med uttakbare støtter, slik at du kan forsterke dempingen for håndledd og fingre – et nyttig hjelpemiddel i kampens hete! Fotballhansker for spillere i andre posisjoner kan være svært gunstige å ha både før, under og etter kamp eller trening. Velg hansker i myk fleece eller lett stretch for et luftig og varmende lag uten irritasjon. Se gjerne også etter Climawarm-teknologi i kulden.

Fotballer

De fleste av adidas’ utvalg av fotballer er såkalte Offical Match-baller, altså baller av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifiseringen, og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap. Disse fotballene fra adidas er sømløse og termisk bundet for bedre nøyaktighet og med en teksturert overflate som sikrer bedre ytelse og godt grep. Du kan velge en fotball med UEFA Champions League-emblem, eller en med Tricolore-detaljer. Du finner også langt billigere alternativer, som Glider-ballene eller lagspesifikke fotballer, som er trenings- og kampballer med maskinsydd, slitesterk konstruksjon.