alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballutstyr

 
[180]
1 / 4
Sideav 4

Briljer på og utenfor banen med fotballutstyr fra adidas

adidas har det du trenger av tilbehør for å uttrykke din lidenskap for fotball. Vis din støtte til favorittlaget ditt med alt fra capser og skjerf til drikkeflasker og ryggsekker. Selv om du kanskje ikke er den ivrigste fotballspilleren selv, har du kanskje øynet opp noen av de offisielle kampballene også? For de som trives best på banen finner du et godt utvalg av fotballutstyr, enten du spiller litt på løkka av og til eller går med en proffspiller i magen. Fotballskoene og -klærne er kanskje allerede på plass i garderoben, og vi har samlet resten av utstyret på ett sted.

Utstyret som hever spillingen til neste nivå

En fotballgarderobe er ikke komplett uten minst ett par fotballstrømper. Hos adidas finner du et stort utvalg knehøye sokker med god kompresjon, demping under foten som reduserer trykket fra knottene og selvfølgelig pustende materialer som kontrollerer varme og fuktighet slik at føttene dine holder seg svale i kampens hete. Velg mellom blant annet enkle, ensfargede varianter og offisielle sokker fra favorittklubben din. Her finner du også et godt utvalg beskyttende utstyr som leggbeskyttere og ankelbeskyttere, keeperhansker med god støtdemping og latekshåndflater, treningsbager og sekker slik at du kan samle alt utstyret ditt og frakte det til og fra trening og kamper, reserveknotter til fotballskoene og ikke minst et stort utvalg fotballer. Våre FIFA Quality Pro-sertifiserte baller er sømløse og termisk bundet, og kan derfor brukes i profesjonelle mesterskap og ligaer. Vi har også et stort utvalg treningsballer med butylblære og overflate av 100 % TPU.

En inkluderende sport

Det som er ekstra flott med fotball, er at det er en global sport som har rom for absolutt alle – fotballen kjenner ingen grenser. adidas har utstyr for alle aldre, kjønn og livssyn. Her finner du fotballutstyr og tilbehør til både liten og stor, som passer alle stiler, størrelser og preferanser. Hva med matchende rosa leggbeskyttere, hijab og fotball for fargeglade fotballjenter?