alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballdrakter

 
[323]
Det er ingenting som stopper deg, så lenge du har de rette fotballdraktene og fotballskoene på plass. Bevegeligheten og komforten er som skreddersydd for å løfte frem spillegleden til nye prestasjoner på banen.
ROMA 3 JSY SvartROMA 3 JSY Svart

ROMA 3 JSY

Menn Fotball

1 / 7
Sideav 7

Fotballdrakter designet for atleter

Flere og flere kjøper fotballdrakter for å fullt ut støtte favorittlaget på veien til toppen. I materialer som tilfredsstiller topp-atletene, er disse draktene noe av det mest komfortable som du kan trene i. Med de rette fargene stiller du deg bak favorittlaget ditt og støtter opp, både når du heier og når du trener. Den rette fotballdrakten fremmer spillegleden til nye prestasjoner. Med materialer som holder deg tørr når du yter ditt aller beste, ligger alt til rette for et nytt nivå.

Kle deg som en proff med fotballklær

Du trenger ikke å spille elitefotball for å kreve det beste av utstyret du bruker. Uansett nivå er fotballklær og tilbehør viktig for ytelsen og opplevelsen. Når du kjenner det glatte, myke tekstilet mot huden, skjønner du at dette er teknologiske materialer som gjelder for både amatører og proffer. Det er ikke uten grunn at proffene også velger adidas.

Sett sammen favorittene dine

Du kan blande og mikse for å få frem ditt eget uttrykk, hvis du ønsker det. Eller finne frem til en joggedress som du har over fotballdrakten til du er varm nok og kan kaste det ytterste laget. Alle produkter fra adidas er laget for at du skal kunne yte ditt aller beste, og den støtten er uvurderlig når du er der ute på fotballbanen. Ta på deg fotballdrakten til favorittlaget ditt og kjenn komforten fra de nye materialene. Her kan du bevege deg akkurat slik du trenger det for å takle eller skåre. Fotballdraktene holder deg tørr og komfortabel hele kampen gjennom, og du får derfor den støtten du trenger for å løfte laget til et nytt nivå. Eller til å heie frem favorittlaget ditt gjennom tidene.