alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CLICK AND SHOP YOUR TEAM'S GEAR

Sett

 
[1118]

Støtt favorittlaget ditt med stilige fotballsett

Hvordan viser du lojalitet til favorittlaget ditt? Med råstilige fotballsett fra adidas kan du støtte favorittlaget ditt på en helt unik måte. Vi har fotballsett til en rekke kjente fotballag, og vi er sikre på at du finner et som faller i smak. Velg mellom komplette, todelte sett med både overdel og underdel eller velg å kjøpe dem separat. Ser du etter en flott drakt for å støtte det kjente spanske laget Real Madrid? Eller ønsker du kanskje en av Sveriges treningstrøyer? Vi har begge deler og mye, mye mer i nettbutikken vår.

Fotballdrakter skreddersydd til lojale supportere

Med en fotballdrakt fra adidas kan du virkelig vise at du er en lojal supporter. I tillegg til de flotte fargene og logoene til favorittlaget ditt, kan du dra nyte av svært komfortable og praktiske plagg. Velg for eksempel en trøye med ribbestrikket, rund hals og normal passform med emblemet til laget ditt varmetrykket på plagget. Mange av plaggene lages av 100 % resirkulert polyester samt fuktkontrollerende AEROREADY-egenskaper for optimal fukt- og svettetransport. Velg blant en rekke ulike modeller og farger for å finne den drakten du føler det finest i.

Ta vare på fotballsettene dine!

Uansett hvilket lag du støtter og hvilket fotballsett du velger, er det viktig at du tar godt vare på det slik at du kan dra nytte av det i lang tid fremover. For å forlenge plaggenes levetid bør du først og fremst følge vaskeinstruksjonene nøye og ikke vaske klærne på høyere temperatur enn det de tåler. Du bør som regel unngå skyllemiddel og tørketrommel for å unngå unødig slitasje, men mange av plaggene kan strykes. Imidlertid bør du unngå å stryke trykk, logoer og emblemer, da varmen fra strykejernet kan skade disse. Et godt tips kan da være å vrenge plagget før stryking.