alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Leggskinn til fotball

 
[14]
Med leggskinn til fotball fra adidas kan du føle deg sikker på at du tåler røffe sammenstøt på fotballbanen. Solide materialer og spesialdesignet passform lar deg nyte hvert sekund av favorittsporten din.

Leggskinn til fotball for tøffe tak

Det er ikke til å stikke under en stol at ubehagelige og røffe sammenstøt ofte finner sted på gressmatta. Heldigvis kan du med leggskinn til fotball fra adidas være sikker på at beina dine blir godt tatt vare på gjennom alle slags harde tak på banen. Du finner modeller laget med harde plater av 100% polypropylen og formede bakpaneler av EVA, som gir deg vissheten om at du kan tåle kampens hete. Justerbare stropper med borrelås gjør det enkelt å ta beskytterne av og på, og ikke minst å få akkurat den passformen du trenger og liker.

Leggbeskyttere designet for deg

Med leggbeskyttere fra adidas får du en passform som nok kommer til å falle i smak – ingen vil vel tilbringe 90 minutter irritert over ubehagelige stropper og skinner som gnager. Her får du leggskinn til fotball med en asymmetrisk passform, som gjør at de passer utmerket på hver sin legg. På den måten kan du holde fokus på ballen og briljere på banen, slik bare du kan. Med unikt design fra adidas kan du for fullt vise din innsats, og hele laget kan juble når kampen er over.

Ta vare på det som tar vare på deg

Når du har funnet dine nye beskyttere, så er det ikke så mye som skal til for at de kan spille på lag med deg i lang tid. Du kan enkelt håndvaske dem i kaldt vann, og unngå blekemidler, tørketrommel, rens og stryking. Det kan også være en god idé å fukte skummet med lunkent vann før bruk, så får du den beste passformen for akkurat deg. På null komma niks er du klar til å briljere på banen, fullt rustet til kampens hete.