alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballhansker

 
[28]
Finn det siste innen fotballhansker, uansett hvor du spiller på banen. Se gjennom utvalget til både målvakter og linjemenn, og finn det paret som passer deg og ditt spill aller best.

Klassiske fotballhansker gjør deg til en mester på banen

Hos adidas finner du fotballhansker laget av ekstremt avanserte materialer, noe som gir bedre grep og prestasjon. Kombinasjonen av innovasjon og smarte materialer sørger for at du får en bedre kontroll over ballen. Teknologier som du finner i de ulike modellene fra adidas inkluderer siste generasjons soneskinnsbelegg, som gir god beskyttelse og demping til håndflaten ved harde skudd eller taklinger. Videre så kommer fotballhanskene fra adidas med en slitesterk sone som sikrer at hanskene ikke får hull eller rifter selv ved intens trening. Den fleksible formgivningen gjør det samtidig behagelig for hendene selv over lang tid. En strikket åpning sørger for god ventilering og en ypperlig passform.

Ikoniske fotballhansker tar dine ferdigheter til nye høyder

Noe av det som er viktigst når du er på leting etter fotballhansker av god kvalitet er å finne frem til en type hanske som sitter godt, gir god demping og et solid grep. De ikoniske fotballhanskene som du finner hos adidas er utviklet for å kombinere alt dette på en praktisk og elegant måte. Enten du har jobben som keeper på ditt lokale fotballag eller spiller profesjonelt, så vil bruken av siste generasjons materialer sørge for bedre ballkontroll. Dette er en fordel hvis du spiller mye utendørs og i dårlig vær, ettersom fotballen gjerne blir glatt og vanskelig å holde fast i når det regner. Videre så er hanskene utviklet for at du skal oppleve en høy grad av demping og kontroll. Polstringen sørger for at du får bedre kontroll ved skudd fra kloss hold.

Gjør det enkelt

Det er viktig å følge de instruksene som du finner på hanskene slik at du unngår problemer med materialene ved vask. Vær varsom med bruk av tørketrommel ettersom det kan skade membranen som du finner på undersiden av hanskene. Husk også at det kan være smart å vaske hanskene på en lav temperatur, samt unngå alle former for blekemidler.