alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

fotballhansker

 
[27]

FOTBALLHANSKER OG KEEPERHANSKER FRA ADIDAS

Selv om det er føttene som står i fokus på fotballbanen, er det viktig ikke å glemme hendene! Selv ved høy aktivitet fra kampstart til slutt kan kalde hender distrahere fra målet – og ikke bare hvis du er keeper! adidas har en rekke hansker til målvakter, så vel som spisser, på fotballbanen – så du kan prestere og ikke la deg distrahere under kamp og trening.

Keeperhansker

adidas har keeperhansker til voksne spillere så vel som inspirerte og motiverte juniorer, med støtdempende polstring på 2–3,5 mm og gripesikker lateks – for godt og sikkert grep om ballen. Du finner keeperhansker til både kamp og trening samt kamp- og treningsspesifikk bruk, som Predator Ultimate-hanskene, som kommer med en latekshåndflate med EVO Zone Tech-teknologi – nemlig to typer skum som sikrer tykk demping og enestående grep. Du har dessuten uttagbare støtter for tilpassbar forsterkning for håndledd og fingre, som kommer godt med i kampens hete. Den utskiftbare håndleddsstøtten stabiliserer og støtter håndleddet når du kaster deg etter ballen, mens fingerstøttene sikrer effektiv balldefleksjon.

Fotballhansker

Under kalde forhold – ved spilling på senhøsten eller tidlig på våren – kan det være veldig gunstig å ha treningsoptimaliserte hansker både før, under og etter kamp eller trening. Med tettsittende hansker i myk fleece eller lett stretch har du et luftig og varmende lag på hendene uten at det irriterer. Fotballhansker som Fieldplayer har dessuten Climawarm®-teknologi som beskytter hendene mot kulda, samtidig som fukt og svette trekkes bort fra huden og hendene ventileres og holder seg komfortable.