alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Håndball

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

Suksess på håndballbanen med utstyr fra adidas

Håndball er en svært populær sport i Norge, og både herre- og damelandslaget vårt har mange resultater som de kan være stolte over. Håndballspillere må være sterke, raske og utholdende, og det stilles store tekniske og taktiske krav til spillerne. Derfor må de også være taktiske når de velger klær, sko og annet utstyr til håndball som fremmer utøvernes beste evner. Vi anbefaler å ha lette og ledige klær, tekniske håndballsko og annet tilbehør som håndballer, hårbånd og bager. Husk også å ha en god vannflaske tilgjengelig for å holde deg hydrert gjennom hele økten. Enten du er helt ny innen håndballsporten eller om du er en erfaren spiller, finner du det du trenger av utstyr til håndball hos adidas.

Tenk lag-på-lag når du velger håndballklær

En praktisk lag-på-lag-stil er vanlig i håndball, og det er viktig å være nøye når du velger håndballklær. Du bør først og fremst velge materialer som er pustende og behagelige, slik at de ikke skaper et ubehagelig fuktlag mellom kroppen og klærne. For å få god bevegelsesevne, bør du velge løse og lette shorts og tanktopper til å spille i. Vi anbefaler også joggebukser, hettegensere og jakker som kan brukes lagvis for å holde varmen. Med håndballutstyr fra adidas får du stilfulle, moteriktige plagg av høy kvalitet som gjør at du kan yte ditt aller beste på håndballbanen.

Innendørssko med god demping

Håndball og annen innetrening stiller andre krav til skoene enn utetrening. Håndballsko skal være lette og gi god stabilitet, og med håndballsko fra adidas får du den aller beste kombinasjonen av komfort, ytelse og design. Disse skoene passer også ypperlig til andre innendørsaktiviteter som intervalltrening, styrketrening, tredemølle og hallsport. Passer du i tillegg på å rengjøre og impregnere skoene dine regelmessig, kan du bevare de anvendelige innendørsskoene dine i mange, mange år fremover.