Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Håndball

(173 Produkter)
1 / 4
Sideav 4

Håndballutstyr

Håndball stiller store tekniske – og taktiske – krav, og som håndballspiller er du gjerne både sterk, rask og utholdende. I og med at den populære idretten har såpass robuste treningskrav, må du også være taktisk når du velger klær, sko og håndballutstyr. Selv om de største kravene stilles til deg som utøver, er det stor hjelp i tekniske håndballsko, lette og ledige klær og en praktisk lag-på-lag-stil til før, mellom og etter trening samt håndballutstyr som hårbånd, håndballer og bager.

Håndballklær

I kampens hete eller under trening er det lite som irriterer mer enn et ubehagelig fuktlag mellom kroppen og klærne, eller materialer som irriterer huden eller sitter dårlig. Vær derfor nøye når du velger treningsklær til håndball, og velg løse og lette shorts og tanktopper samt hettegensere, joggebukser og jakker som du kan ta på som lag-på-lag når du trenger litt ekstra varme.

Håndballsko

Kombiner gatestil, konkurranseinstinkt og høy kvalitet med håndballsko fra adidas. Se etter sko som demper og stabiliserer i hælen, med en stødig yttersåle i gummi for dynamiske bevegelser og godt grep, samt en overdel i pustende mesh, som sikrer god ventilering og økt komfort under kamp og trening. Med lett EVA-demping i mellomsålen har du alt du trenger til å gå motstanderne i møte og komme seirende ut av kampen!

Håndballtilbehør

adidas har et stort utvalg håndballutstyr, fra essensielt tilbehør som håndballer og vannflasker, til treningsoptimaliserte sokker, praktiske hårbånd og en rekke ryggsekker, gymposer og bager. Velg gjerne en stilig duffelbag med plass til håndballen og alt du trenger av håndballutstyr, så har du alt på én plass og kan fokusere på treningen.