alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndball

 
[62]
Seriøse håndballspillere krever seriøst håndballutstyr. Føl spenningen og sett ballen i nettet med shorts, trøyer, sko og baller fra adidas – den kjente kvaliteten er på plass, så du kan slå deg løs.

TRAIN LIKE A PRO

Feel good. Look good. Train better in adidas training kits.
1 / 2
Sideav 2

Håndball – adrenalin, fart og teknikk i perfekt harmoni

Håndball ble først populært i Norge på starten av 1900-tallet, men i dag er det en av ballsportene som står oss nærmest. Med lange tradisjoner og høyt dekorerte lag her i landet, har vi kanskje en ekstra forkjærlighet for håndball? Hos adidas fokuserer vi alltid på det som holder deg i aktivitet, og de behovene som følger med. Det handler om å utvikle plagg, utstyr, sko og tilbehør som hjelper deg med å yte på ditt aller beste. Her vil du finne trøyer og shorts med fukttransporterende egenskaper, spesialdesignede baller, i tillegg til utstyret du trenger for å trives på tribunen. Med AEROREADY har du for eksempel de beste fukttransporterende og -kontrollerende egenskapene, som holder deg tørr og fokusert. Men det er ikke alt.

Med håndballteknologien på din side

Innovasjon innen sportsutstyr er vår spesialitet, og å holde deg i gang gjennom intense kamper er ingen sak. I tillegg til luftingen, setter vi fokus på snitt og materialer som setter komfort i høysetet. Hvorfor? Fordi spillere som er komfortable i plaggene sine, kan holde fokuset på poengene, pasningene og skuddene i stedet for det de har på seg. På toppen av det hele, finner du resirkulerte materialer i alle slags sportsspesifikke produkter fra adidas, sånn at du kan sette ballen i nettet vel vitende om at du samtidig hjelper miljøet med valgene dine.

Få mest mulig ut av utstyret ditt

Enten du spiller ofte eller en gang i ny og ne, lønner det seg å ha et utvalg av utstyr som passer deg, og som gir deg lyst til å ta steget ut på banen. Hos adidas finner du plagg, sko og utstyr som er umulig å fornekte. Se gjennom valgmulighetene i de siste kolleksjonene, enten du er ute etter lagspesifikke trøyer og shorts med emblemer, eller vil ha nøytrale farger og uttrykk. Bruk dem hardt – det er det håndballspillere lever for, og det vi lager kolleksjonene for!