alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndball-trøyer

 
[4]
Ta styringen på banen, og rett inn siktet mot nettet i håndball-trøyer som ikke legger fingrene mellom. Her finner du snittene og stilen som utgjør finpussen i banestilen din.

Komfortabel og tørr med de rette håndball-trøyene

Banen kaller. Om det er tidlige morgener, sene kvelder eller lange helgedager på treningsbanen, trenger du plaggene som holder deg i gang fra første til siste sekund. Håndball-trøyene fra adidas lages for spillere som mener alvor, uansett hva som står på spill. Er du elitespiller allerede, på vei oppover tabellen? Ivrig nybegynner kanskje, eller et sted midt imellom? Uansett hvilket nivå du spiller på, har disse trøyene teknologien som hjelper deg fremover. Fukttransporterende stoff og snitt som lar deg bevege deg fritt, er noen av tingene som lar deg glemme det du har på deg, og holde fokus på ballen.

Sett skuddene i t-skjorter for håndball

Trøyer og t-skjorter for håndball er kjernen i det adidas er ekspert på, nemlig sport. Det gjennomsyrer alt vi gjør, og dette utstyret er ikke noe unntak. Enten du velger å reservere håndball-trøyene til de harde øktene på banen, eller bruker dem på fritiden for å signalisere hva du liker aller best å drive med, har du med materialer og komfort fra øverste hylle å gjøre. Trøyene fra adidas har fuktkontrollende egenskaper som gir deg godfølelsen som varer , og et komfortabelt design, uansett hva du finner på å gjøre med kroppen.

Spill på lag med deg selv, hele kampen

Lagoppstillingen er viktig for all slags ballsport, og når du har på deg en av disse håndball-trøyene , er det all-stars hele veien. På banen eller utenfor – dette er plagg som tar vare på deg. De er laget av hurtigtørkende tekstiler, så når temperaturen daler igjen etter innsatsen, er det enkelt å vaske dem – disse tørker nesten før du får hentet inn pusten og pulsen, og kjapt klare til ny innsats!