alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballsko til dame

 
[37]
Gled deg til å innta banen, i håndballsko til dame fra adidas. Kjappe manøvrer og lange pasninger krever både demping, støtte og gripesikre såler, og den kombinasjonen er spesialiteten her. Sikker passform og langvarig treningsglede!
Speedcourt Sko SvartSpeedcourt Sko Svart

Speedcourt Sko

Nettball

Ta med stilen til banen, med håndballsko til dame

Vi trenger ikke legge igjen stilen bare fordi treningen kan bli litt intens. Med håndballsko til dame fra adidas, finner du modeller som både holder føttene på plass og er komfortable, og lar deg ta med ditt eget uttrykk. Denne ballsporten setter helt egne krav til både utøvere og utstyret, og derfor lages disse skoene med teknologi og materialer som har fart og kraft i fokus. EVA i mellomsålene, og støttende lag i overdelen, for å nevne noen av egenskapene. Enten du spiller inne eller ute, har du grepet som trengs med avanserte mønsterplasseringer. Disse håndballskoene til dame holder følge med deg gjennom fintene dine.

Bryt forsvarslinjen med de rette skoene til håndball

Ingenting er mer motiverende enn de rette forutsetningene for å lykkes. Håndballskoene til dame fra adidas lages og konstrueres med innspill fra ekte proffspillere, sammen med den lange erfaringen og innovasjonen fra et av verdens største sportsmerker. Det er kanskje ikke kampdag med hjertet i halsen hver eneste gang – noen dager er avslappet trening, finpolering av skuddene eller sirkeltrening med laget, men disse skoene er med på leken uansett hva du gjør på banen. De rette skoene til håndball legger grunnlaget for de dagene det virkelig gjelder.

Glade sko betyr glade og komfortable føtter

Det er føttene våre som ofte får kjenne på de tøffeste utfordringene, og det er derfor vi må ta vare på dem. Med det rette fottøyet blir det litt lettere, og vi anbefaler i alle fall å ha flere par å velge mellom. Håndballskoene til dame fra adidas lages med ganske spesifikke aktiviteter i tankene, så spar disse skoene til banen, så holder de føttene dine glade i kamp etter kamp, og gjennom de hardeste treningsøktene.