alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballsko til herre

 
[31]
De rette håndballskoene til herre er med deg gjennom de harde treningene, helt til det er på tide å sette ballen i nettet når kampens hete slår inn. Helst gang på gang.
Speedcourt Sko SvartSpeedcourt Sko Svart

Speedcourt Sko

Nettball

adidas håndballsko til herre, med stil, komfort og ytelse på banen

Disse håndballskoene til herre er hva du har ventet på. De lages med materialer fra øverste hylle, fra yttersålene av gripesikre kombinasjoner, til overdeler med støttende funksjoner som gir deg stabilitet. De unike blandingene av teknologi, mønstre og stiluttrykk gir disse skoene noe spesielt.  Når du trenger å holde føttene plantet, enten det er forsvar mot kjappe angrep eller fraspark for sprintene, kommer du til å kjenne på funksjonene og detaljene som disse skoene til herre byr på. adidas bruker de nyeste stoffene og teknologiene for å gi deg sko som gir optimal støtte, komfort og ytelse.

«Game-changere» blant sko til håndballspillere

De beste skoene for håndballspillere, er de som er med deg gjennom hele reisen. Det spiller ingen rolle om du er elitespiller, eller akkurat har lagt ut på reisen. Med adidas håndballsko til herre, merker du raskt forskjellen på banen, enten du spiller utendørs eller forbereder deg til kamp på parketten. Disse skoene til herre lages for å forbedre ytelsen og komforten under krevende håndballkamper og treninger, med pustende overdeler, grep og støtte til føtter og ankler. Nedslagene dempes, så du reduserer belastningen på føttene og leddene.

Ta vare på det som tar vare på deg

For å få mest mulig ut av håndballskoene til herre, er det viktig å vite hvordan du tar best vare på dem, og når du bruker dem. Hos adidas anbefaler vi at du kanskje holder av et par av disse til banebruken, og heller har et par i reserve hvis de er for behagelige til å la stå til hverdagsbruken også. Uansett, er disse skoene ideelle for både bane og fritid – kjenn på kombinasjonen av ytelse, stil og komfort du også!