alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Menn

 
[2494]
AFC H JSY RødAFC H JSY Rød

AFC H JSY

Menn Fotball

adidas Performance til menn

Med adidas Performance har du alt du trenger til trening av høy og lav intensitet og til alle typer trening – uansett om du driver med vinteridrett, sommeridrett, lagsport eller individuell trening. Utvalget av adidas Performance til menn inkluderer treningsoptimaliserte klær, sko og tilbehør som egner seg utmerket til før, under og etter trening – og like godt til fritidsaktiviteter og en ellers aktiv livsstil. Treningsklær med økt ytelse er nøkkelord, men hvem sier vel nei til en varm hettegenser på en søndag formiddag?

adidas Performance-sko

Ytelsesorienterte sko fra adidas Performance til menn er utviklet med innovativ teknologi og treningsspesifikke elementer som sikrer at du kan nå ønskede resultater raskest mulig. Møt potensialet ditt i adidas Performance til menn og sikre et best mulig utgangspunkt til treningen med løpesko med optimalisert demping eller de mest stabile skoene til vektløftingsøkten. Ute etter stilige livsstilssko? Her er utvalget stort!

adidas Performance-klær

Velg og vrak mellom blant annet treningsoptimaliserte bukser og overdeler, konkurranseklær og løpejakker i utvalget fra adidas Performance til menn. Se for eksempel etter figursydde løpetights med refleksdetaljer til løping utendørs, samt klær med Climalite-teknologi til intense treningsøkter for å slippe det ubehagelige fuktlaget mellom klærne og huden. Blant utvalget av adidas Performance til menn finner du også klær til en rekke idretter og treningsformer, fra fotball og rugby til tennis og golf.

adidas Performance-tilbehør

Kolleksjonen fra adidas Performance til menn består av et stort utvalg av tilbehør til en aktiv hverdag – fra praktiske ryggsekker og urbane midjevesker til løpecaps, leggbeskyttere og rugbyhjelmer samt solbriller, hårband og treningsmatter. Velg mellom en rekke farger og design, og møt hverdagen med adidas Performance.