alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Slippers til barn

 
[55]
1 / 2
Sideav 2

Komfortable og praktiske sandaler og slippers til barn

Ser du etter nye sandaler og slippers til barn? Da har du kommet til rett sted. Uansett om du trenger nye flip-flops til og fra stranden eller bassenget på ferie eller et par gode sandaler til bruk i barnehagen eller på skolen, så er vi sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter hos oss. Våre sandaler og slippers passer utmerket til alt fra strandliv til kos i hagen. Takket være myke overdeler og god demping, kan du være sikker på at skoen sitter godt på foten.

Følg moten med slippers til barn fra adidas

Hos adidas finner du et bredt utvalg av flip-flops til barn, uansett hva slags varianter du er ute etter. Ser du etter myke sandaler som tåler vann? Velg et par dusjklare sandaler som har en formet overdel i én del med 3-Stripes på oversiden. Den myke fotsengen med hurtigtørkende demping er laget for enkel og behagelig komfort. Slip-on-konstruksjonen gjør at det er enkelt å ta på og av seg skoen. Er det badesandaler for de aller minste du er på jakt etter? Velg et par som barna kan vokse i, gjerne med justerbare stropper som sørger for perfekt passform for føtter i vekst. Takket være den komfortable og konturerte fotsengen tørker sandalene raskt, noe som gjør dagene på stranden til en lek.

Bredt utvalg av flip-flops til barn

Slippers og flip-flops til barn fra adidas er ikke bare praktiske og komfortable på foten, men de er også et trendy tilbehør om sommeren. Flere av modellene fås med den klassiske adidas-logoen på siden og kontrastfargede 3-Stripes for å fremheve den sporty adidas-identiteten. Uansett hva du og din lille er på jakt etter, er vi sikre på at dere finner de perfekte sandalene her hos oss.