alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser jenter

 
[157]
1 / 4
Sideav 4

Kule bukser til jenter i alle aldre

Vi har trenings- og idrettsbukser som passer perfekt til alle aktive jenter. Enten man foretrekker en klassisk lett treningsbukse eller en avslappet joggebukse kan vi tilby flere varianter. Våre treningsbukser kommer med praktiske strammesnorer, slik at man enkelt kan regulere det elastiske livet. Videre er selve trikoten laget i en myk og behagelig miks av resirkulert polyester, som kjennes godt på samme tid som det er bedre for miljøet. Det blanke stoffet bidrar til en klassisk look, samtidig som det er med på å holde deg kjølig ved hard trening. De store glidelåsene er perfekte for oppbevaring av nøkler og andre gjenstander. Denne buksen til jenter er også utformet ved hjelp av Primeblue-materialer.

Den perfekte treningsbuksen til jenter som elsker trening

Til idretter som fotball, håndball og løping er det lurt med en bukse som kjennes lett og smidig så man enkelt kan bevege seg. Våre treningsbukser til jenter er laget for å gjøre nettopp dette. Kombinasjonen av Primeblue og polyester bidrar til at man enkelt kan bevege kroppen. Dette er en fordel hvis man spiller fotball eller andre aktiviteter som er avhengig av at du er fleksibel og i konstant bevegelse. Strammesnoren er også praktisk og gjør at man enkelt kan regulere passformen for å oppnå den passformen du ønsker, noe som kan være avgjørende ved enkelte idretter som turning eller klatring hvor man trenger klær som er fleksible og sitter godt på kroppen.

En tidløs og elegant treningsbukse som vil hjelpe deg uansett behov

Når man skal vaske en av våre treningsbukser bør man unngå å bruke tøymykner ettersom det kan skade plaggets kvalitet og utseende. Selve adidas-logoen bør heller ikke strykes ettersom det kan skape problemer og misfarging. Når det gjelder vask i vaskemaskinen er anbefalingen at disse buksene bør vaskes på maksimalt 40 grader for å oppnå best resultat.