alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Jenter

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

Hold aktivitetsnivået oppe i adidas jakker til jenter

adidas har jakker til aktive jenter og til alle anledninger. Enten du ser etter en vindjakke, treningsjakke eller en lett dunjakke, kan du finne en i utvalget vårt. Designet i en kjent stil med 3-Stripes holder vi oss til det moteriktige med en innovativ teknologi som er lik for atleter som for jenter som deltar i breddeidretten. Lune treningsjakker lar jentene varme opp, lette vindjakker skjermer jentene for vinden og dunjakker av fjær eller fiber holder jentene varme.

Jakker til jenter med praktiske detaljer på plass

Detaljer som ribbestrikkede kanter holder varmen inne og kulden ute samtidig som mansjettene holder ermene på plass når aktive jenter kaster baller eller klatrer. Har hun småting som hun vil ha med seg, så sikrer glidelåsen på lommene at det ikke faller ut. Her er det bare å henge opp-ned i klatretreet uten å miste noe viktig. For jenter som tenker fremover, er det fint å vite at vi bruker resirkulert polyester i mye av det vi lager. Detaljene er på plass helt fra materialene til designet som jentene tar i bruk.

Holder på varmen

Har dere tenkt dere ned bakken, så er dunjakkene helt supre. En egen teknikk som vever fibrene gjør at jakkene har en lett egenvekt men likevel holder deg varm. Med strikk i mansjettene, fôr bak glidelåsen og mulighet for å stramme til nede og rundt halsen, holder jakken på varmen hele dagen i bakken. I stiler helt fra det klassiske Trefoil-designet til moderne vatterte jakker, kan du finne en adidas jakke som holder henne varm i vinter. Med forskjellige lengder, fargekombinasjoner og i størrelser fra 0 - 3 måneder til 15 - 16 år, er det lett å finne en god, lun jakke som passer hennes personlige stil. Og det er fare for at det blir en favoritt.