Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Barnesko

(901 Produkter)

BARNESKO

Et sunt og sporty liv starter med det aller første skrittet. Barnesko fra adidas er designet for å gi barn i alle aldre muligheten til å være nysgjerrig i komfort og stil med støtten som trengs for et aktivt liv. Livsstilsskoene for barn er designet med stil og komfort som nøkkelord, men du finner også andre sko som er utformet basert på ekspertkunnskaper innen spesifikke idretter og barnas behov – så barna fra tidlig alder kan briljere i sporten sin, uansett om det er fotball eller basket, golf eller tennis, eller annen type trening eller løping. Og uansett om du er ute etter sko til baby, småbarn, junior eller tenåring – og sko til jente eller gutt – kan du forvente et stort utvalg barnesko fra adidas til alle typer aktiviteter.
Valg av riktig sko for barn
Å velge riktig sko for barn handler først og fremst om alder, skostørrelse, hvilke typer aktiviteter skoene er for og hvilken stil de foretrekker. De fleste velger babysko basert på komfort og utseende, men for eldre barn er det ofte viktig at de er med på å velge ut stilen. Uansett hvilke behov og stiler dere er ute etter, finner dere nok skoen som passer hos adidas.
Barnesko
Alle barn vil være komfortable. De vil også gjerne se kule ut – og det er her adidas briljerer med komfort og kul stil i kombinasjon. Fra kule barnesko og supersøte babystørrelser til trendy sko til tenåringer finnes det mange ulike modeller og stiler å velge mellom fra adidas Originals. Velg ikoniske Stan Smith-sko for en slitesterk sko med klassisk design eller Superstar-modeller for barn som ønsker litt street-cred. Superstar-skoene kommer i en rekke farger, materialer og mønstre i likhet med de retro Gazelle junior-skoene og de moderne klassikerne i EOT-kolleksjonen, som på 90-tallet startet en revolusjon blant barnesko. ZX Flux- og Tubular-skoene for barn er også superkule og stilige.
Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Herre sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!