alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnstøvler og barnesko

 
[781]

Søte, gode og praktiske barnesko fra adidas

Et sporty og sunt liv starter med det aller første skrittet. Våre føtter skal tross alt bære oss hele livet, og det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på dem helt fra starten av. Barnesko fra adidas er utformet for å gi barn muligheten til å være nysgjerrige i stil og komfort med all den støtten de trenger for å ha et aktivt liv – uansett alder. Vi har et bredt utvalg av barnesko til ulike bruksområder, fra søte fritidssko til sko som er designet for spesifikke idretter og behov. Dermed kan barna fra tidlig alder briljere i sporten sin, uansett om det er golf eller tennis, basket eller fotball, løping eller sykling. Skoene finnes i alle størrelser fra baby til tenåring og til gutt og jente.

Viktig å velge riktig sko til barn

Når du skal velge sko til barn, er det først og fremst skostørrelse, alder, aktivitetstype og hvilken stil de trenger som bør vurderes. Babysko skal gi god støtte og det settes høye krav til en god såle, da babyføtter er svært myke og skjøre. Etter hvert som barna blir eldre, spiller personlig stil og fargepreferanser ofte en viktig rolle. Uansett hva slags sko dere ser etter, så er vi sikker på at dere finner det dere er på jakt etter hos adidas. 

Ikke glem barnesko

Når du har funnet de perfekte barneskoene er tiden inne for å vite hvordan du skal pleie dem. Det er ingen hemmelighet om at barn har en egen tendens til å skitne til både klær og sko, og derfor er det spesielt viktig å impregnere skoene før bruk. Tørk av smuss og skitt på skoene etter hvert som de blir brukt, og impregner dem igjen når de er rene. Dermed vil skoene holde seg fine lenge, slik at barna kan bruke dem til lek, trening og hverdags.