alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Guttebukser

 
[146]
1 / 4
Sideav 4

Tøffe guttebukser til sporty barn

Er det én ting aktive barn i vekst ikke kan få nok av, så er det bukser! Vi har kule guttebukser med gode egenskaper som passer til både sport og fritid. Mange av våre bukser til gutter er så behagelige at de kan brukes på lange skoledager, samtidig som fleksible materialer gjør at de kan herje så mye de bare ønsker i friminuttene. Mange velger å bruke adidas joggedresser for barn til trening og avslapning. Du finner for eksempel ikoniske modeller i rene farger med 3-Stripes langs buksebeinet. Dersom barnet er opptatt av fotball, anbefaler vi å velge en prestasjonsbukse med strømlinjeformet passform. Disse utviklet med AEROREADY som puster og transporterer vekk fukt. Mange av modellene har elastisk liv og snorjustering, slik at du enkelt kan tilpasse buksen til små kropper i vekst. Buksene er slitesterke og holdbare, takket være ripstop i polyester. Dermed kan plaggene ofte gå videre i arv til mindre søsken.

Gutter til bukser med emblemet til favorittlaget

Vi har guttebukser som lages med emblemet til kjente og populære fotballag som Manchester United. Treningsbuksene er laget på grunnlag av de samme buksene som stjernespillerne bruker, og de passer derfor godt både på fotballtrening, tribunen og ellers i hverdagen. Mange av modellene har sporty egenskaper som mesh-ventilering, fukttransporterende AEROREADY og en lett konstruksjon som føles behagelig ut på kroppen. Glidelåser ved anklene er også en praktisk detalj som mange unge spillere setter pris på.

En guttebukse for ethvert bruk

Som du ser, finner du guttebukser i utvalget vårt som passer for omtrent ethvert formål. Vi anbefaler at du har mange forskjellige typer for hånden, slik at barnet enkelt kan kle seg opp etter behov. Du finner også guttegensere som matcher bukser om dere ønsker en ekte adidas-stil fra topp til tå, eller du kan velge en komplett dress som består av både gensere og bukser.