alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggesko for barn

 
[516]
1 / 11
Sideav 11

Behagelige og stilige joggesko for barn

Klassiske joggesko hører hjemme i enhver garderobe, og det er en skotype man aldri får nok av. Mange kjenner dem som sneakers, og ordet kommer fra amerikansk-engelsk og betyr "snikere" fra gammelt av. Dette kommer av at skoene var lette og hadde myke såler som gjorde det enkelt å smyge seg rundt – eller snike seg rundt – uten å lage støy. I dag har sneakers blitt en ikonisk måte å illustrere både stil og personlighet. Hos adidas finner du sneakers og joggesko for barn i alle fasonger og farger, og vi har alt fra hvite, grå og sorte til mer iøynefallende farger – alt etter hva som er din personlige stil og preferanser. 

Joggesko og sneakers til alle anledninger

adidas joggesko til barn kan brukes til de fleste anledninger og sesonger. Bruk de stilige sneakersene til gymtimen og trening, bruk dem til hverdags på skolen eller kombiner dem med en pen kjole eller en stilig dress for et sporty og kult uttrykk. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike sneakers og joggesko for barn i garderoben til barnet ditt, slik at de kan variere etter anledning og sesong.

Hold adidas skoene dine rene

Med splitter nye sko vil man gjerne at de skal holde seg fine i lang tid. Imidlertid er det ikke til å stikke under stol at barnas sko lett blir skitne, og det kan være utfordrende å vite hvordan man skal vaske dem. Dersom skoene er sølete, anbefaler vi å vente med å vaske dem til de er tørre. Da er det lettere å fjerne skitt og rusk. Du kan gjerne finne frem en gammel oppvaskbørste og fylle en bøtte eller oppvaskkummen med vann og mild såpe. Vask dem deretter skånsomt og la dem tørke helt før du begynner å bruke dem igjen.