alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Fotballsko

 
[396]
1 / 9
Sideav 9

Imponer på fotballbanen med fotballsko fra adidas

Fotball er verdens største sport og den mest praktiserte sporten både i Norge. Enten du skal spille en vennekamp i parken, på kunstgress med den lokale klubben den eller innendørs, finner du fotballsko fra adidas som passer for ditt bruk. Vil du ha vintage fotballsko? Hos adidas finner du flere retro fotballsko som gir deg den vintagestilen du ønsker deg. For å få det beste ut av dine evner er det imidlertid viktig å velge sko som passer til underlaget du spiller på. Ulike underlag har ulike forutsetninger, og fotballskoene våre er designet for å tilpasse seg disse forholdene.

Hvilke fotballsko bør du velge?

Det er store forskjeller på ulike typer fotballsko, og det er viktig å være bevisst på disse forskjellene. Fotballsko til innendørsbruk har ikke knotter, mens kunstgressko har gummiknotter for et godt grep og friksjon. Grussko har mange små knotter for å takle vanskelig terreng, mens vanlige gressko har lange knotter som gir et godt feste i naturlig gress. I tillegg finnes det variasjoner når det gjelder skaftet. Selv om de fleste foretrekker lave sko, ønsker noen seg høye sko for mer støtte. Hos adidas finner du et bredt utvalg av forskjellige fotballsko til både menn, kvinner og barn med fart, presisjon, ballkontroll og stil i hovedfokus.

Vedlikehold er viktig

Fotballsko fra adidas består som regel av mange ulike materialer, og derfor er det svært viktig at du vet hvordan du skal vedlikeholde det spesifikke materialet. Først og fremst skal alle nye sko impregneres før bruk. Sko som er møkkete kan vaskes med en frottéklut med litt grønnsåpe eller børstes med en skobørste. Bruk gjerne rengjøringsmiddel for lær hvis skoene dine er laget av det, og vask sålene med vanlig varmt vann og såpe. Dersom dette gjøres regelmessig, kan du være sikker på at fotballskoene dine varer i lang, lang tid.