alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko

 
[209]
SAMBA CLASSIC HvitSAMBA CLASSIC Hvit

SAMBA CLASSIC

Futsal

1 / 5
Sideav 5

Fotballsko for enhver utfordring

For å best mulig håndtere utfordringene som kommer din vei på gressmatta, så er det viktig å være riktig utstyrt. Og hvilket utstyr er vel viktigere i fotball enn fotballskoene dine? De er tross alt bindeleddet mellom deg og ballen, og har dermed alt å si for ballkontrollen din. Her hos adidas finner du sko med spesialdesignede treffsoner på overdelen, slik at du får best mulig grep og dermed best mulig ballkontroll når det gjelder som mest. Ta for eksempel en lisseløs modell med Control Zone, som har strategisk plasserte teksturerte gummisoner så du kan sende ballen videre med maks presisjon.

Finn støtten du trenger med sko til fotball

Når du skal velge riktig sko til fotball, er det mange ting du bør ta i betraktning. Hvilket underlag spiller du på og hvor mye støtte trenger foten og ankelen din, for eksempel. adidas har modeller designet for både faste og myke underlag, og forskjellige varianter for ulike føtter. Har du lyst på litt ekstra støtte kan du for eksempel gå for en sko i lisseløs konstruksjon, med en litt høyere krage som sitter godt på foten og gir litt ekstra stabilitet når du gjør krappe og kjappe vendinger på banen. Den mer sokklignende konstruksjonen er også behagelig, noe som alltid kommer godt med i enhver sport. Finn ut hvilke elementer som er viktigst for deg og ditt spill, og finn den perfekte fotballskoen her hos adidas.

Design som inspirerer

Det er ikke bare teknologiske løsninger som har innvirkning på spillet ditt. Gå for en sko med et design og i en farge eller med et mønster som inspirerer deg til å gi alt på banen. Her har du virkelig muligheten til å vise hvem du er.