Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Fotballsko

(310 Produkter)
1 / 7
Sideav 7

FOTBALLSKO FRA ADIDAS

De nyeste fotballskoene fra adidas byr på innovativ teknologi for å forbedre ballkontroll og nytt design for yttersåler for å optimalisere grep og trekkraft på alle overflater. Uansett om du spiller hjemme i hagen, på grusbane, kunstgress eller stadion, er det viktig å ha riktig sko til ditt bruk.
Slik velger du riktig fotballsko
Match entusiasmen din med riktige fotballsko, og dominer banen og led laget ditt til seier. Først må du avgjøre hvilket underlag du trenger sko for, da alle typer overflater medfører ulike behov til skoen og teknologien bak. Alle fotballskoene fra adidas kommer i versjoner både med og uten knotter. Velg sko med knotter for spill på mykt eller fast underlag, eller kunstgress, og uten knotter for hardere, flatere underlag som innendørsbaner, enkelte kunstgressbaner og gatespill. Fotballsko uten knotter kommer med små gummiknotter eller bare med flat gummisåle – for bedre trekkraft. Vi tilbyr fotballsko på sitt beste for menn og kvinner så vel som barn og junior. Fra innovative fotballsko i gull til sko uten lisser kan du være sikker på at presisjon, fart, ballkontroll og stil alltid er nøkkelord for adidas. Legenden til den legendariske adidas f50 adizero lever videre.
adidas X-fotballsko
Vær den første som lager kaos på banen, i ultralette adidas X-sko som er designet for å gjøre de raskeste spillerne, enda raskere! Den aerodynamiske formen bidrar til at skoen sitter godt, og du kan innta posisjon og komme deg gjennom motstanderlagets forsvar med høy fart og presisjon. X-skoene er blant de letteste og mest strømlinjede fotballskoene som finnes for myke eller faste underlag.
adidas Messi-fotballsko
Prøv deg på det umulige med Messi-fotballsko fra adidas, som er laget for å forbedre resultatene til tidenes beste spiller. Joda, andre er raske – men Lionel Messi er først! Disse skoene er designet for deg som vil dominere spillet med ustoppelige og smidige bevegelser.
Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!