alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko – SG

 
[30]

Fotballsko til mykt underlag med sikker støtte og passform

Start på banen med fotballsko til mykt underlag. Det er så mye bedre å kunne takle seg gjennom gjørmete overflater med fotballsko til mykt underlag. Her er det sko som er designet for bedre hastighet, smidighet og styrke med sikker støtte til å mestre spillet. Sko som dette er tilgjengelig for kvinner, menn og barn i ulike størrelser. Størrelsene har halve skostørrelser i tillegg til hele størrelser for å finne sko med perfekt passform. Det er viktig med sko som sitter godt på føttene, da det er med på å påvirke ytelsen din på fotballbanen. Uansett forhold på fotballbanen, er dette sko fra adidas som er designet for å holde føttene stabil. adidas har flere tiår bak seg med å produsere fotballsko med teknologiske fordeler.

En ultimat kontroll på ballen med fotballsko med knotter

Overdelen på sg fotballsko er av tekstiler og skinn. Yttersålene er designet med blant annet lett TPU, skum og carbon-fiber. Noen av modellene med TPU-yttersåler har utskiftbare skruknotter for bedre grep til mykt eller naturlig underlag. Fotballsko med fullnarvet skinn gir naturlig passform, naturlig følelse og sikker ballkontroll. Innleggsåler i skum bidrar med å dempe ethvert steg som du tar på banen. Sko med elastisk overdel er vevet i ulike bredder for å passe formen på føttene dine. Den mer tettsittende passformen gir stabilitet og direkte berøring. Den splittede yttersålen følger bevegelsene. Ønsker du deg et enklere alternativ, så finnes det fotballsko med normal passform som du bare trer rett i med en mellomhøy overdel av tekstil, som ligner en sokk. Med slike fotballsko føles det faktisk som om du har på den en sokk! Den lissefrie vakuum-passformen er et annet alternativ til fotballsko som du kan tråkke rett ned i. Disse skoene er lette å ha på seg og enkle å bevege seg i.