alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotballsko – kunstgress

 
[11]
PREDATOR FREAK + AG HvitPREDATOR FREAK + AG Hvit

PREDATOR FREAK + AG

Fotball

Ta spillet ditt til et nytt nivå med fotballsko for kunstgress fra adidas

Bli en magiker på kunstgressbanen med fotballsko fra adidas. Uansett hvilken spillestil du har på banen, har vi riktig sko for deg. Uansett om du skal ha det gøy med gjengen, trene eller spille kamp på kunstgress – er skoene dine ditt viktigste utstyr. adidas har sko med elastiske overdeler som sikrer din komfort på kunstgresset, og gir deg mer stabilitet uten å hindre din bevegelighet. Vi har designet yttersåler skapt for at du skal kunne drible i høy hastighet med godt grep. Kanskje vil du ha kunstgressko uten lisser også? Pustende Mesh- og Primeknit-teknologi sørger for at beina dine holder seg komfortabel under hele økta. adidas har lang erfaring med å skape sko for kunstgress, slik at du skal ha det beste.

Velg riktig kunstgressko for deg

Føl deg som en stjerne med en fotballsko for kunstgress som passer for deg. Løp fra, sentre eller drible rundt motstanderne dine med en stil som passer for deg. adidas har 3-Stripes-sko i mange ulike farger, passformer og stiler. Finn din favoritt, og møt opp på banen med stil. Kanskje liker du sko som er lave, eller kanskje du går for en av våre modeller med 360-graders passform rundt ankelen. Med en fotballsko skapt for ditt spill og stil, føles det som en drøm å spille på kunstgressmatta.

Nå målene dine på fotballbanen

Har du funnet de perfekte kunstgresskoene for deg, er første steget på veien allerede tatt. Med fotballsko for kunstgress fra adidas er du sikker på å ha sko som støtter foten din, gir deg grep og hastighet og holder deg komfortabel igjennom hele økten. Bli en stjerne på kunstgresset med de siste trendene fra adidas og 3-Stripes. Klikk deg igjennom vårt brede utvalg av kunstgressko for å finne det perfekte paret for deg.