alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko til kunstgress

 
[9]

Opplev fordelene med fotballsko til kunstgress

Det er alltid en fordel når fotballskoene er designet for underlaget du spiller på, og det gjelder selvfølgelig også når det kommer til kunstgress. Her hos adidas finner du fotballsko til kunstgress som gir deg solid grep på flere baner av denne typen, så du kan hive deg inn i krappe vendinger og finter med god kontakt med underlaget og uten problemer. En sko med skumdemping på siden av overdelen hjelper med å absorbere treff fra ballen, så du kan få enda bedre kontroll, og skum i hælen fyller eventuelle tomrom, slik at grensene mellom deg og skoen blir visket ut og prestasjonen din stiger.

Kunstgressfotballsko med god støtte

Å lete etter de perfekte kunstgressfotballsko betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss med andre fordeler. Her hos adidas finner du et godt utvalg av fotballsko til kunstgress, som like fullt har de samme fordelene som de andre skoene på markedet – men selvfølgelig spesialdesignet for dette unike underlaget. Du finner for eksempel sko med en høy krage og lisseløs sokklignende passform, som gir deg god, elastisk støtte rundt ankelen. Denne adaptive støtten kommer godt med når tempoet skrus opp og farten din øker. Du finner også sko med Zone Skin-overdel, som har spesialdesignede treffsoner som gir deg økt ballkontroll.

Ta kontrollen

Selv om du kanskje unngår grønske og gjørme på kunstgressbanen, så kan det vel hende at du av og til vil gi skoene dine en liten shine. Du kan enkelt tørke av dem med en fuktig mikrofiberklut, og så er du straks klar til både intensiv trening og 90 nye, herlige minutter på banen.