alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko til grus

 
[38]
Turf is an unforgiving surface when using the wrong boot. It demands a robust construction, and a rubber outsole with multiple smaller lugs and studs, to increase friction and generate grip and control in all directions.

Allsidige fotballsko til grus

Et par fotballsko til grus vil garantert komme godt med når du inntar banen. Opplev forskjellen som yttersålene av gummi og de spesialdesignede knottene gir. Med disse fotballskoene kan du gi full gass gjennom hele de 90 minuttene. Flere av disse skoene passer også godt til kunstgressbaner. Dette er med andre ord en svært allsidig sko som egner seg til ulike typer underlag. Dermed er du fullt rustet og kan forvente overlegen bakkekontakt på en rekke ulike baner. Skoene kommer i mange farger og mønstre, slik at du kan vise personlighet helt fra avspark til siste minutt. Her er det flere stilfulle modeller å velge mellom for både barn og voksne. La kampen begynne!

Herlige egenskaper i fotballsko til grus

Det er ikke bare yttersålene som gjør grusfotballsko til vinnere. Her får du nemlig fotballsko til grus som er fulle av andre teknologiske innovasjoner, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller. En perfekt utformet EVA-mellomsåle gir deg lett støtdemping, og en lisseløs overdel med Zone Skin er designet med ribbede seksjoner for overlegen ballkontakt og -kontroll. En adaptiv og elastisk krage av Primeknit gir støtten som ankelen din trenger, samtidig som du holder deg komfortabel og smidig. Med disse skoene kan du overraske motstanderen med dine kjappeste vendinger og finter.

Avansert teknologi, enkelt vedlikehold

Etter at man har holdt seg i høy aktivitet i hele 90 minutter på grusbanen kan det nok hende at skoene trenger litt omsorg. Til tross for at den innovative teknologien i skoen er avansert, er det heldigvis relativt enkelt å ta vare på dem. Du kan enkelt tørke av skoene med en fuktig klut rett etter kamp eller trening, slik at du straks er klar for neste avspark.