alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hockey

 
[48]

TRAIN LIKE A PRO

Feel good. Look good. Train better in adidas training kits.

Alt du trenger til utendørs hockey

Du finner alt du trenger til utendørs hockey og landhockey her hos oss, uansett om det dreier seg om sko, klær eller utstyr. adidas landhockey-produkter for dame, herre og barn utvikles med et stort fokus på både høy kvalitet og en sporty stil. Trenger du hjelp med å få med deg alt det nye utstyret ditt? Vi har også praktiske og slitesterke bager for oppbevaring av hockeyutstyr mens du er på farten. Enkelte modeller har detaljer som hjul, teleskophåndtak, rominndelere i mesh og separate lommer til sko.

Køller og utstyr til hockey

Du finner køller til både hobbyspillere og til spillere på elitenivå her hos oss. Kolleksjonene til adidas landhockey består blant annet av kraftige hockeykøller av karbon med svært lav bue. Disse er beregnet for luftige langdistanseslag. Denne typen køller har et spor som går oppover skaftet, og det er for at du skal få enda bedre nøyaktighet ved drag-flicks. Køller til landhockey lages med ekstra lav bøy og i materialer som karbonfiber.

Hockeysko med høy ytelse

Hockeysko veier lite og gir god akselerasjon når du skal gi jernet på banen. Du finner blant annet landhockeysko i utvalget som er spesielt utviklet for at spillerne skal kunne bevege seg fort på mykt underlag. De forskjellige skoene er utviklet med avansert teknologi for å forbedre spillernes ytelse. Sko med overdel av tekstil har den fordelen at de omslutter foten på en slik måte at spilleren har god komfort og passform. Gripesikre yttersåler tar godt vare på sikkerheten og kan hjelpe deg med å få opp tempo.

Stilfulle og ikoniske treningsklær

Utvalget består også av treningsklær i en urban, ikonisk adidas-stil, for eksempel plagg med klassiske 3-Stripes og iøynefallende logo. Plaggene produseres i lette og luftende materialer som er behagelige å trene i, samtidig som mange har et lekkert design som lett kan tilpasses dagens gatemote.