alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko for utendørs hockey

 
[7]

Form og funksjon i ett med sko for utendørs hockey og innebandy fra adidas

Med innebandysko fra adidas kan du ta de sprangene du behøver for å vinne med bunnsolid selvtillit. Sprint frem, snu på et blunk og skift fartsretning med en uovertruffen støtte i skoens konstruksjon. I våre sko for utendørs hockey, og også innebandy, er det form og funksjon som er i høysetet.

De rette løsningene for ditt spill

adidas kjenner kravene som stilles av hockey sko, det være seg utendørs eller inne. Innebandyspilleren og gate-hockey-utøveren krever, og fortjener, det beste innen støtte for spillet, med rette såler og god lufting. I vår kolleksjon får du sko som er lette i vekt, men tungvektere innen kvalitet. Med lette materialvalg, som holder egenvekt nede tynges du ikke ned. Samtidig vil pustende kvalitet i for eksempel mesh-overdel holde dine føtter luftige. En tåhette i TPU beskytter tærne mot støt og slag, og samtlige av skoene i utvalget har de beste løsninger av dempende materialer i sålen. Slik kan du yte litt bedre, litt hardere, og enda lengre. Med godt grep i sålen, god passform i luftige overdeler, og godt dempende mellomsåler og hæl er du klar til å ta spillet opp til et nytt nivå av intensitet.

Trøkk på banen, og den riktige looken

Ikke bare er skoene robuste, lette og bygget for din ytelse. Våre innebandy sko vet å vise frem utøverens sans for det sporty og tøffe i sine designmessige uttrykk. Velg mellom diskre til mer direkte fargekombinasjoner. Still med den rette 3-Stripes-stilen på siden av skoen og nyt av kombinasjonen av din stil, dine behov på banen, og den rette kvaliteten i en god og uslåelig kombinasjon som du finner her. adidas sine sko for utendørs hockey og innebandy er klare til å støtte opp om deg og din sporty hverdag.