alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sko for utendørs hockey

 
[15]
Fabela X Empower Sko
Hockey Lux 2.2S Støvler
Hockey Lux 2.2S Støvler
Hockey Youngstar Sko
Fabela Rise Sko
Divox 1.9S Sko
Divox 1.9S Sko
Hockey Youngstar Sko
Adipower Field Hockey 2.1 Sko
Zone Dox 2.2 S Fotballsko

Form og funksjon i ett med sko for utendørs hockey og innebandy fra adidas

Med innebandysko fra adidas kan du ta de sprangene du behøver for å vinne med bunnsolid selvtillit. Sprint frem, snu på et blunk og skift fartsretning med en uovertruffen støtte i skoens konstruksjon. I våre sko for utendørs hockey, og også innebandy, er det form og funksjon som er i høysetet.

De rette løsningene for ditt spill

adidas kjenner kravene som stilles av hockey sko, det være seg utendørs eller inne. Innebandyspilleren og gate-hockey-utøveren krever, og fortjener, det beste innen støtte for spillet, med rette såler og god lufting. I vår kolleksjon får du sko som er lette i vekt, men tungvektere innen kvalitet. Med lette materialvalg, som holder egenvekt nede tynges du ikke ned. Samtidig vil pustende kvalitet i for eksempel mesh-overdel holde dine føtter luftige. En tåhette i TPU beskytter tærne mot støt og slag, og samtlige av skoene i utvalget har de beste løsninger av dempende materialer i sålen. Slik kan du yte litt bedre, litt hardere, og enda lengre. Med godt grep i sålen, god passform i luftige overdeler, og godt dempende mellomsåler og hæl er du klar til å ta spillet opp til et nytt nivå av intensitet.

Trøkk på banen, og den riktige looken

Ikke bare er skoene robuste, lette og bygget for din ytelse. Våre innebandy sko vet å vise frem utøverens sans for det sporty og tøffe i sine designmessige uttrykk. Velg mellom diskre til mer direkte fargekombinasjoner. Still med den rette 3-Stripes-stilen på siden av skoen og nyt av kombinasjonen av din stil, dine behov på banen, og den rette kvaliteten i en god og uslåelig kombinasjon som du finner her. adidas sine sko for utendørs hockey og innebandy er klare til å støtte opp om deg og din sporty hverdag.