alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badetøy til herre

 
[165]
Badetøy til herre er en ganske vid kategori med plagg – er du konkurransesvømmer, eller trener du bare for din egen del, eller liker du å tilbringe ledige fridager på stranden og i vannet? Uansett hvilken kategori du er i – eller hvilke, for den saks skyld – finner du badetøy til herre som er med deg på veien. Her hos adidas handler det aller meste om sport, men vi liker å legge noen stilpoeng til kreasjonene også. Samarbeid med designere, kunstnere og utøvere over hele verden lanseres rett som det er, og det gjelder for badetøyet til herre også. Materialene i disse plaggene er hurtigtørkende og klorresistente, sånn at du kan slappe av ved bassenget, eller sette kursen for havet med full selvtillit. Se kolleksjonene med badetøy til herre her hos oss i dag,
1 / 4
Sideav 4

Svøm langt i badetøy til herre

Enten du svømmer for rekreasjon eller du konkurrerer, er svømming en idrett som gir store fordeler tilbake. Her trener du alle muskelgruppene, styrke og cardio samtidig. Utvalget vårt av badetøy til herre er designet til verdens beste svømmere, noe som du kan dra en stor fordel av, enten du velger deg en badeshorts eller en badebukse. Her er det bare å stupe ut i vannet og legge på svøm.

Hurtigtørkende materialer i svømmetøy til herre

Svømmetøy til herre er laget av hurtigtørkende tekstiler og flere kommer med en vannavstøtende overflate, slik at den tørker raskt når du vil nyte dagen på badestranda. Både badebuksene og badeshortsene er av et mykt, slitesterkt materiale og flere er laget av resirkulert polyester slik at ditt klimaavtrykk blir mindre. Noen er også av resirkulert fiskegarn og likevel noe av det mykeste, mest komfortable som du kan tenke deg. Detaljer som elastiske liv med snor gjør at du kan tilpasse badebuksen eller -shortsen til deg og passformen blir bedre. Se etter flotte detaljer som sidesplitter i kantene på badeshortsen. Du kan også velge mellom flere forskjellige lengder som kort og lenger, eller tettsittende badebukser som er enda kortere. Enten du velger tettsittende eller vide, så vil badebuksene og -shortsene holde seg tørrest mulig og la deg gli lengst mulig gjennom vannet.

Klassiske 3-Stripes

Flere av badebuksene har de klassiske 3-Stripes på sidene i kontrast til bunnfargen. adidas badetøy til herre er laget for å tåle en dag i bassenget eller en dag på stranda, og tåler både klor og salt. Derfor vil kontrasten holde seg lenge. For deg som konkurrerer har vi badebukser som reduserer vannmotstanden og som har en lett kompresjonspassform, slik at du kan yte ditt aller beste når du svømmer lengdene mot motstanderne dine. Finn din egen favoritt i utvalget vårt.

Badetøy til menn

Svømming er blant de treningsformene som rett og slett trener hele kroppen, og sikrer god bredde og variasjon. Musklene får kjørt seg; du trener kondisjon og kan variere med ulike teknikker, slik at du får gitt enkelte muskelgrupper en liten pause mens du fokuserer på andre. Du har mye å velge i når det kommer til badetøy til menn, uansett om du trener profesjonelt eller bare leter etter noe til stranden. Og når svømmegarderoben er på plass, er det ekstremt lett å bli hekta på svømming – en hobby du kan ha i årevis uten de store, nye investeringene.

Badetøy til menn til konkurransesvømming

Du finner flere alternativer for proffsvømming i adidas’ utvalg av badetøy til menn – alt fra badeshorts med spesifikk bruksverdi til allsidige fitnesshorts, både til daglig og sjeldnere trening. Innen konkurransesvømming finner du blant annet badeshorts til brystsvømming, som er designet for å gi støtte til kinetisk kjede og muskler, for å øke energi og fremdrift, samt er utviklet med høyteknologisk materiale for kompresjonspassform, redusert vannmotstand og avansert vannresistens. Selve silhuetten på shortsen er spesialdesignet for svømmetak i brystsvømming og til konkurransebruk og har en høyteknologisk båndkonstruksjon i heldekkende trykk. For mer generell fitnessvømming kan du ta en titt på badeshorts eller svømmeboksere med tettsittende, komprimerende passform. Se også etter badetøy med klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale i resirkulert nylon.

Sporty badetøy til menn

Svømming er ikke bare trening – det er en livsstil! Vannsportens økende popularitet, og strandens og fjordens evige appell, gjør sporty badetøy til et must-have! I utvalget badetøy til menn finner du alt fra tettsittende badebukser til avslappede badeshorts og svømmeboksere. Se etter adidas x Parley-badetøy laget av resirkulerte fiskegarn og annet marint avfall, for et havvennlig og miljøbevisst alternativ.