alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Badetøy til herre

 
[159]
1 / 4
Sideav 4

Badetøy til menn

Svømming er blant de treningsformene som rett og slett trener hele kroppen, og sikrer god bredde og variasjon. Musklene får kjørt seg; du trener kondisjon og kan variere med ulike teknikker, slik at du får gitt enkelte muskelgrupper en liten pause mens du fokuserer på andre. Du har mye å velge i når det kommer til badetøy til menn, uansett om du trener profesjonelt eller bare leter etter noe til stranden. Og når svømmegarderoben er på plass, er det ekstremt lett å bli hekta på svømming – en hobby du kan ha i årevis uten de store, nye investeringene.

Badetøy til menn til konkurransesvømming

Du finner flere alternativer for proffsvømming i adidas’ utvalg av badetøy til menn – alt fra badeshorts med spesifikk bruksverdi til allsidige fitnesshorts, både til daglig og sjeldnere trening. Innen konkurransesvømming finner du blant annet badeshorts til brystsvømming, som er designet for å gi støtte til kinetisk kjede og muskler, for å øke energi og fremdrift, samt er utviklet med høyteknologisk materiale for kompresjonspassform, redusert vannmotstand og avansert vannresistens. Selve silhuetten på shortsen er spesialdesignet for svømmetak i brystsvømming og til konkurransebruk og har en høyteknologisk båndkonstruksjon i heldekkende trykk. For mer generell fitnessvømming kan du ta en titt på badeshorts eller svømmeboksere med tettsittende, komprimerende passform. Se også etter badetøy med klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale i resirkulert nylon.

Sporty badetøy til menn

Svømming er ikke bare trening – det er en livsstil! Vannsportens økende popularitet, og strandens og fjordens evige appell, gjør sporty badetøy til et must-have! I utvalget badetøy til menn finner du alt fra tettsittende badebukser til avslappede badeshorts og svømmeboksere. Se etter adidas x Parley-badetøy laget av resirkulerte fiskegarn og annet marint avfall, for et havvennlig og miljøbevisst alternativ.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no