alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggesko til herre

 
[42]

Stilige og sporty joggesko til herre fra adidas

Vi bør alltid strekke oss etter å være den beste versjonen av oss selv, uansett om det er på trening eller ikke. Dette krever at vi bryter grensene og jobber mot store mål, og med gode joggesko til herre er du godt på vei. Med disse stilige og sporty treningsskoene kan du prøve deg på nye aktiviteter, trene i nye omgivelser og utfordre deg selv på nye måter.

Bredt utvalg av treningssko for menn

Hos adidas finner du et bredt utvalg av joggesko og treningssko til herre for alle anledninger og aktiviteter. Dersom du ønsker treningssko til utebruk, kan du velge et bare joggesko til herre med overdel i mesh som puster og holder deg komfortabel under hele treningsøkten. Responsiv demping bidrar dessuten til ytterligere komfort, slik at du kan fokusere fullt og helt på målet mens yttersålen gir godt grep for hastighetsendringer. Er det innesko du ser etter? Hvilken sko du velger, kommer helt an på innendørstreningen din. Dersom du stort sett løfter vekter, har du behov for sko som støtter all kraften som kroppen produserer. Her kan en flatere yttersåle bidra til å frembringe mer kraft nedenfra og opp, slik at du får økt stabilitet under treningen. Dersom treningen din omfatter mye hopping og løping, er det lurt å se etter kryssfunksjonelle treningssko med Boost eller BOUNCE demping i mellomsålen.

Slik pleier du joggeskoene dine

Joggesko blir lett møkkete med støv eller gjørme, spesielt dem som brukes utendørs. For at skoene skal holde seg fine lenge er det viktig å ta godt vare på dem, blant annet ved å sørge for å rengjøre dem når de blir skitne. Dette bør gjøres når de er tørre for da er det lettere å børste vekk skitten. Bruk gjerne en fuktig klut eller en tannbørste for å rengjøre skoene. Husk på å impregnere dem før første bruk og deretter regelmessig når de er ferdig vasket.