alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsklær til menn

 
[631]

Made for strength workouts

Feel controlled stability during your strength training with the Dropset 3. Your footwear is your foundation for strength, so step into the gym with the shoe that boosts performance and comfort.
SHOP NOW
1 / 14

Funksjonelle, sporty og stilige treningsklær til menn

Vi ønsker alle å ta oss godt ut, enten vi er på treningssenteret eller på skogsstien. Dagens moderne treningstøy gjør at dette er enkelt. Det er ingen hemmelighet at treningsklær kan bli slitte etter mye bruk, i likhet med alle andre klær. Har du tatt en titt i treningsgarderoben din og sett slitne og utvaskede plagg? Eller ønsker du rett og slett bare å fornye garderoben? Argumentene for å gå til innkjøp av nye treningsklær er mange, og nytt og fresht treningstøy kan virkelig øke motivasjonen. Hos adidas finner du råstilige treningsklær til menn som gjør at du føler deg fin, uansett om du trener hjemme, på treningssenteret eller utendørs. Treningsmoten har virkelig satt sine spor i dagens motebilde, og nå er det også vanlig å se folk i stilige treningsklær til hverdagsbruk. Ja, vi har til og med sett det på fest!

Bredt utvalg av treningsklær for menn

I adidas ønsker vi å produsere treningsklær som passer til absolutt alle, uansett størrelse, kroppsform eller aktivitetsnivå. Vi har et bredt utvalg av treningsklær til menn, og vi er sikre på at du finner noe som passer til nettopp deg. Trening er for alle, og vi har derfor både klær i ekstra store og ekstra små størrelser. Vi har også klær som passer til dem som er ekstra høye eller lavere enn gjennomsnittet. Her finner du alt fra klassiske T-skjorter med ikoniske 3-Stripes til stilige treningsbukser med Trefoil-emblem for en sporty og tidløs look. Velg og vrak blant ulike farger og motiv for å sette sammen unike og kule treningsantrekk som du føler deg vel i.

Husk tilbehøret!

I tillegg til treningsklær og -sko, er det helt essensielt å ha det riktige tilbehøret for hånden. Dette innebærer alt fra en god vannflaske som bidrar til å holde deg hydrert under hele treningsøkten til praktiske hodeplagg som enten varmer ørene eller holder solen borte fra øynene.