alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness og Trening · Bager · Menn

 
[110]
1 / 3
Sideav 3

Treningsbager til menn

Få plass til alt du trenger for en aktiv hverdag med stilige ryggsekker og treningsbager til menn fra adidas. Selv om vi alle gjerne skulle spasert ut døra med bare det aller mest nødvendige i baklomma, er det en sjelden mulighet for de fleste av oss. Uansett om du trenger en bag til trening eller en sekk til jobb, finner du et variert utvalg og gode løsninger i utvalget av treningsbager til menn.

Retroinspirerte treningsbager til menn fra adidas Originals

I utvalget av retroinspirerte treningsbager til menn finner du spennende og spenstige varianter inspirert av den klassiske adidas-arven fra adidas Originals. Se for eksempel etter bager med oversized Trefoil-logo eller 3-Stripes-detaljer – og møt hverdagen med alt du trenger, i stil!

Romslige treningsbager til menn fra adidas Athletics

Velg mellom treningsbager og ryggsekker med flere lommer og plass til alt du skulle ha behov for i en travel hverdag – enten det er til skole, fritidsaktiviteter eller trening. Duffelbagene fra adidas Athletics-kolleksjonen har en justerbar skulderstropp og en slitesterk utforming som gjør det mulig å ha ting med litt vekt i bagen – perfekt for deg som tar treningen seriøst. Her har du plass til alt av treningsutstyr, og de har dessuten et eget utvendig rom i mesh til drikkeflasken og en innvendig skopose, slik at du slipper å blande sko og klær etter trening.

Stilige skuldervesker, midjevesker og datavesker

Er du simpelthen ute etter en mindre veske med plass til det aller viktigste? Sjekk ut fargerike Festival Bag eller den lille, snedige Organizer Bag, som har både skulderstropp og bærehåndtak, så du enkelt kan ta den med på farten. Eller kanskje en midjeveske er det du trenger? Du finner også datavesker med plass til bærbar PC og andre nødvendige eiendeler.