alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsshorts

 
[201]
1 / 5
Sideav 5

Sporty og stilige treningsshorts fra adidas

Elsker du trening og å være aktiv? Da har du kommet til rett sted. adidas er nemlig en ledende produsent innen teknisk, funksjonelt og stilig treningstøy som gjør at du vil føle deg like fin som komfortabel på trening. Uansett om du elsker løping, sykling, yoga eller crossfit, så finner du garantert plagg som passer perfekt til deg i kolleksjonen vår. Ønsker du å begi det ut på neste treningsøkt i et par tidløse, klassiske og tettsittende treningsshorts? Vi har en rekke enkle, atletiske og fine varianter å velge mellom. Kombiner den med en klassisk treningstopp eller stilig, oversized t-skjorte for å garantert være den stiligste på treningssenteret.

Materialer for maksimal komfort.

Ønsker du å velge noe annet enn klassisk svart og grått, og foretrekker heller å skille deg ut med spreke farger? Vi har en rekke iøynefallende modeller å velge mellom, med både forskjellige farger og trykk. Hva med å kombinere en fargesprakende treningsshorts med en tidløs topp og et par hvite joggesko? Du kan også gå for et helsvart antrekk og toppe det hele med et par joggesko i en knallfarge. Uansett hva slags farger og stil du ønsker, bør du satse på varianter i hurtigtørkende og pustende materialer for maksimal komfort.

Vaskeråd for treningsshorts

Treningsklær av høy kvalitet trenger riktig pleie for å forlenge plaggenes levetid og for at de skal beholde egenskapene sine lenge. Dette får du ved å vaske klærne på riktig måte ved å først og fremst alltid følge anvisningene på vaskelappen. Med rett vasketemperatur skal det mye til før klesplagget krymper eller blir ødelagt i vask. På lappen finner du også instruksjoner om hvordan du skal tørke plaggene. Noen tåler tørketrommel, mens andre er best å lufttørke. Uansett bør du unngå skyllemiddel, da dette kan skade plaggenes elastisitet.